Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallottál valakinek de ő elutasított, most ha ő közeledne feléd, akkor elutasítanád?
függ attól is hogy hogyan utasított el....ha megalázva vagy lesz@rva semmibe sem vett akkor elküldeném.
és hááát ha még mindig szeretném....akkor nagyon húznám az idegeit, hogy most nem jó majd akkor, nem érek rá ne zavarjon....szóval amolyan elutasító lennék, visszakapná amit adott nekem, de igazából nem mondanám ki szó szerint h huzz a faccomba.
Még szép. Önérzet is van a világon. Nálam ez nem úgy működik, hogy őszintén kitárulkozok, elutasít, aztán eltelik egy kis idő, hogy bocs meggondoltam magam, örüljél hülyegyerek.
Ha nagy jó hangulatban lennék, akkor esetleg megdugom.
Én csak azért nem utasítanám el, mert azért utasított el, mert barátnője van (hát ezt sajnos nem tudtam :D).
Tehát ha szakítana, és úgy próbálkozna, akkor adnék esélyt.
De egyéb helyzetekben nem hiszem, hogy hagynám magam hülyére venni... Persze ki tudja mit hoz ki az emberből a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!