Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány barátom van? Lent
Figyelt kérdés
Mind a ketten 16 évesek vagyunk. Ők oláh cigányok. Az anyukája nagyon szeret, én is szeretem őt. Azt akarják,hogy oda költözzek. De anya nem engedné. Hogy csináljam?2014. júl. 31. 23:03
11/19 A kérdező kommentje:
Ja, és tartják a szokásokat..
2014. júl. 31. 23:13
14/19 anonim válasza:
a ménkű vágjon,félrefésűlt hajába
15/19 anonim válasza:
hát én így értettem a hagyomány tartást. :D
16/19 anonim válasza:
ezt nem a te édesapád írta? XD http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
17/19 anonim válasza:
Hát, nem tudom. Távoli ismerősöm 18 évesen szült egy gazdag cigány gyereknek. Ők is hagyományőrzők. Annyi a különbség, hogy a cigány fiú anyja nem csípi a lányt. De a lány odaköltözött, mert a családja kitagadta. Azóta se fogadták be a lányt, igaz ott élhet, de éreztetik vele, hogy nem közéjük való, és.a saját gyereke nevelésébe se szólhat bele ( rokonuktól tudom). Hagyományőrző cigány nem nagyon keveredik. Szerintem később megbánod.
18/19 anonim válasza:
Oda költözöl, te leszel a cseléd, kiszolgálhatod majd az uradat, tilos megcsalni, eljárni bulizni..ha kiábrándulsz belőle, nem engednek lelépni...hagyományőrző cigányoknál ez van...
19/19 anonim válasza:
Tényleg készülj fel arra,hogy hatalmasak a kulturális különbségek,akármekkora is most a lamúr.A szokások eltérése biztos fog kisebb,de inkább nagyobb konfliktusokat okozni,előre szólok-fehér és fehér emberek közt is tud ám nagy hepaj lenni belőle,nem,hogy fehér és roma közt-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!