Cigány barátom van, de nem merem megmondani a szüleimnek, mert nem engednék meg minden szülő ilyen?
És a szüleid hogyan bizzanak meg benned ha képtelen vagy nekik egyáltalán annyit elmondani, hogy barátod van? Nem kell egyből cigányozni, az lehet tényleg ajtóstul a házba rontás lenne...
Hány éves vagy? Ez nagyon fontos.
A szüleid szerinted rasszisták? Olyanok akik rlőre ítélnek mindenkit?
Ilyen rossz a viszonyod a szüleiddel?
1)túl fiatal vagy
2)a cigányok naplopók (igen, mind)
14 éves vagy! Előtted az egész élet. A romák többsége viszont masképp áll a szerelemhez, mint bármely más földi halandó. (Ez nem elítélendő, mindenki úgy szeressen mast ahogy akar). De! az értékrendetek nem biztos (szinte biztos, hogy nem) egyezik. Szüzessegedet akarja majd nagyon koran , mert akkor leszel az ő igazi "csaja". Utána minden nap szex ( ha akarod ha nem). Ha 15-16 évesen becsúszik egy gyerek meg akarja majd tartani és ha megszülőd neki, meg legalább 3-4 gyerek követni fogja. És tudod, hogy miért? Mert ez van a kultúrájukban.
Itt leszögezném, hogy nem vagyok rasszista, éltem cigánytelep közepén, vannak cigány barátaim és egyszerűen elfogadtam, hogy az ő kultúrájuk ilyen. Persze vannak szokásaik melyeket szigorúbb törvényekkel szabályozni kéne, és ők is csinalnak olyan bűnt amit nem roma ember is, de egyszerűen ilyen a kultura most mindenki ilyen körülöttük, ilyen nevelêst kaptak és akkor ebből a környezetből kilépni nehéz.
Én is félteném a lányom, ha cigánnyal járna, de ha már járnak merje elmondani nekem és bemutatni a fiút, hogy saját szememmel lássam a lányom milyen fiut választott. De a pasizast 14 evesen nem engednem neki:/
Szerintem te se pasizz 14 évesen, hidd el később rájössz miért! De ha már elkezdted mutasdd be a szüleidnek! Vagy örökké rejtegetni akarod? Nyugi ha a srác rendes elöbb utóbb ha látják hogy megvagytok csak megenyhülnek! Az őszinteség ilyenkor a legfontosabb, hogy tudjanak bízni benned?
u.i.: lehet kicsit fekete fehérnek tűnik a fogalmazásom bocsi, nem annak szántam
Remélem nem provokáció a kérdésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!