Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom hungarista, én pedig félig cigány vagyok, és csak most mondtam neki el, másfél év múltával. Együtt fog velem maradni? Te mit tennél?
Először is, ha valaki hungarista, nem jelenti azt hogy cigánygyűlölő. Másodszor, ha igazán szeret, nem számít milyen származású vagy. Együtt fog maradni veled.
Ha nem,és cigánygyűlölő, akkor elhagy.
Az egy dolog, hogy nem látta rajtad a származásod, nade te se vetted észre hogy ő meg hungarista?
:DD
1.nek: én is félig az vagyok (apukám részéről) mégse mondta meg eddig a kutya sem.ápolt vagyok,csinos,szép,"normálisan" kulturáltan beszélek.rengeteg haverom van.szóval nem veszi észre senki.
a kérdezőnek:ha szeret veled marad!ebbe biztos lehetsz.azt pedig nem értem miért nem mondtad el neki az elején???másfél év?te jó ég ez kicsit hosszú idő ahhoz hogy ilyeneket ne mondjunk el a szerettünknek...
Na jó hozzászólok már én is...
Szerintem az, hogy nem mondtad el neki nagy butaság volt és most már kár ezen siránkozni...Szerintem, ha elmondod neki már csak azért is el fog hagyni, hogy ne nézzék ki a "hungarista" társaságból, ahova "tartozik". Bocs, de én így gondolom, és elmondtam a véleményem, nem pedig azt írtam, amit olvasni szerettél volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!