Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egyszer egy cigány barátom? Lent
Nem tudtad hogy náluk ez a petting? :-)
A kissebbség profi a gyereknemzésbe, tisztában vannak vele, hogy a nő csak verve jó! :-)
Ėn roma fiu vagyok!:)
Nem tennėk ilyet... soha.
Utolsò,
ès mèg viccmesèlő is vagy?
Kedves utolso!
Ezzel most engem akartál lejáratni, pedig pont ellenkezöleg törtėnt...magadat járattad le ezzel:)
Magamrol pedig...Ėn sosem bántottam senkit,föleg nem lányt.
Ės a lopás:D
Mindig ezzel jöttök... (tisztelet a kivėtel)
A suliban pont erröl beszėlgettünk... egyedül ėn voltam roma.
Na, mindenki elmondta,hogy mit lopott... majd jöttem ėn ės büszkėn mondtam,hogy ėn SOHA semmit nem loptam;)
Pont ėn... egy cigány nem lopott semmit... meglepödtek.
Mi nem olyan család vagyunk... mi semilyen cigány hagyományt nem követünk ės van rendes munkahelye a szüleimnek.
Nem minden roma egyforma.
Lehet rasszistázni meg mocskosjobbikozni(magyarországon a cigány rasszista a magyarral szemben!) ( igaz magyar vagyok nem kamu álmagyarok megszavazója). DE normális cigány nincs.
és bla bla bla az ellenem felhozandó kommentek.
A statisztika mellettem áll (és nem vagyok egyedül...de nagyon nem!), hogy a cigányok milyen arányban követnek el bűncselekményt meg a többi és az erőszakos dolgok sem ritkák náluk....mert ilyenek. és lehet nyugodtan a "mély szegénységgel" jönni, de a fél ország szegény meg nem kis hányada valóban nagyon nélkülöző, de a szegénység nem összefüggő dolog a kosszal meg az igénytelenséggel és főleg nem a viselkedéssel. a cigány ilyen. Hát kedves kérdező, most legalább már tudod, milyen cigánnyal összejönni. nem tudlak sajnálni, aki hülye az tanuljon a saját kárán, de bízok benne legközelebb okosabb leszel.
Ėn roma fiu vagyok!:)
Nem tennėk ilyet... soha.
A válasz 50%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 33%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/8 Időpont 07-19 21:39 Privát üzenet
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
a 33%-od alapján ki se kellett volna mondanod XD
Mégis a magyarok ölik meg a családtagjaikat.. erre vagytok büszkék? azzal van tele a tv,újság..
szégyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!