Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Két és fél éve élek párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két és fél éve élek párkapcsolatban, és most elég komolyan beférkőzött az életembe egy másik férfi. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem voltak eddig felhőtlenek a dolgok, de hellyel közzel mindent meg tudtunk oldani és megbeszélni. Voltak nagyon jó időszakok az eddigi közös életünkben és voltak rosszak is, de ez hol nincs így.. Összességében ez egy komoly kapcsolat komoly tervekkel.

Előfordult már hogy jött olyan férfi aki lelkileg közelebb került hozzám, meg lett volna rá a lehetőségem hogy komolyabbra forduljon a dolog, de végül mérlegeltem és nem lett semmi a dologból.

Viszont most bejött a képbe egy férfi, akivel nagyon egy hullámhosszra kerültünk.. csak beszélgetünk de azt elég sokat. Küzdök az érzések ellen, de nem mindig sikerül. Azt hiszem kezdek egyre jobban vonzódni hozzá. És az érzések kölcsönösek.

Voltam már hasonló helyzetben, nem a jelenlegi párommal, de akkor az új nyert, a régi ment... Persze sok háttérkörülmény volt akkor is, de abból az esetből tanulva tudom hogy lehet hogy most is csak újként néz ki jónak a dolog és nem akarnám a biztosat a bizonytalanra feladni.. De biztos van oka annak, hogy meg tudta rendíteni valaki a párom iránti hűséget. Persze nem történt még semmi, de elegek ezek az érzések is amik ellen próbálok küzdeni.

Úgy gondolom hogy semmi sem történik ok nélkül az életben. Bízhatom magamat a sorsra is, hogy lesz ami lesz. Csak ha így marad minden, akkor biztos éreztetni fogja magát a jelenlegi kapcsolatomban.

Nem tudom mit tegyek. Nem tudnám megszakítani a kapcsolatot az újjal, de a régit sem akarom elveszíteni azt hiszem.. De ez így nem mehet örökké azt tudom.

Vélemények?

26/L

#férfi #szerelem #kapcsolat #párkapcsolat #hűtlenség #új szerelem #másik férfit szeretek #új férfit szeretek
2014. júl. 27. 16:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9. Legutóbb mikor hasonló helyzetben voltam, az ellenségemnek sem kívántam volna azt a sok szenvedést és idegeskedést amivel járt ez az egész. Az akkori párommal már amúgy is a végét járta a kapcsolatunk, én nem is egyszer próbáltam tenni ellene, és felhívtam a figyelmét sok mindenre, de nem vett komolyan. Ezek után nem valószínű hogy az én számlámra lehet írni a kapcsolat végét.
2014. júl. 27. 17:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Veled van a gond...Ribi vagy...
2014. szept. 7. 22:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, kérdező, itt mindenki ribizli, aki nem húz szemellenzőt az arca elé, ha már "komoly" kapcsolatban él... Ha már egyszer elköteleződtél, tilos bármit is érezni bárki más iránt, ha mégis bekövetkezne, szigorú böjt, és kötelező önostorozás a helyes eljárási mód. (És a "gaz csábító" elkerülése bármi áron.)

Kár, hogy az ember úgy van megalkotva, hogy ha boldogtalan, akkor előbb-utóbb bevonz az életébe valakit, aki változtatásra ösztönzi. Ha valaki szereti a párját (nem feltétlenül a rózsaszín ködről beszélek, hanem arról, hogy társként szereti), akkor könnyedén képes túllépni azon, ha valaki más is beindít benne bizonyos kémiai folyamatokat. Ha boldog a párjával, akkor az a másik nem érintheti meg őt érzelmileg, legfeljebb szexuálisan. (Azon meg túl lehet lépni.)

Ha azonban már érzelmek vannak, az annak a jele, hogy otthon valami nem jól működik. Megpróbálhatja az ember megtalálni, megjavítani a hibát, gyakran ez működik is, de nem mindig sikerül. Ha nem sikerül, akkor elengedheti az ember az új szerelmet, de biztosra veheti, hogy előbb-utóbb jön majd egy másik.

Még ha az álszentek szeretik is ezt arra kenni, hogy a szerelmes fél egyszerűen csak erkölcstelen... (Aztán pedig szörnyen felháborodnak, ha a szintén boldogtalan párjuk meglépi azt, amire szerintük gondolni is bűn.)

2014. okt. 27. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!