Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Adott két lány:

az elsőt nevezzük mondjuk Dórának, már egy éve ismerem de személyesen még nem találkoztunk, már akkor pasija volt, ami azóta is megvan neki(bár megromlott a kapcsolatuk és esélyes hogy nemsokára szakítanak), viszont tudom hogy engem is nagyon szeret és fellobbantottam benne többet is mint barátság, én pedig részemről elég gyorsan belé szerettem, ami azóta sem változott cseppet se, nem találkoztunk, de nagyon sokat beszélünk, Videochat skype stb.. sokszor reggeltől estig, és ha nemis akkoris egészn ap írkodunk de felkeléstől lefekvésig. megvannak a maga hibái tény, annó rengeteget veszekedtünk is sokszor elküldött a fenébe annó de egy ideje már rendeztük a dolgainkat és azóta nemis nagyon veszekedtünk és már többnyire mindent megtudunk beszéllni. Nagyon szeretem őt egy mosolya, egy kedves szava ki tud rántani a legrosszabb kedvemből is, és ha ő szomorú énis lehangolódom. persze mindent megteszek hogy felvidítsam vagy segítsek neki mikor hogy kissebb nagyobb sikerekkel. ennyit róla

ugyanakkor kábé 3 hónapja megismertem egy lányt Rékát, rá mindig csak barátként tekintettem, olyan barátként akivel mindent meglehet beszéllni, és még a leg kellemetlenebb, leg rázósabb, leg kényelmetlenebb témákat is megtudjuk beszéllni, véleményt mondani, vagy megosztani a tapasztalatokat stb... nagyon okos, és talpraesett, és hát lelkileg és érzelmileg hatalmas az összhang köztünk (még talán nagyobb is mint Dórával), és.. hát néhány napja bevallotta hogy eléggé vonzódik hozzám és hát hogy belém szeretett. hozzáteszem őt is neten ismertem meg, még vele se találkoztunk csak skypeoltunk de nemsokára ide fog járni egyetemre nemmessze tőlem szóval vele megoldhatóbb lenne a találkozás, és benne is lenne, ezzelszemben Dóra 1 év után még mindig hezitál ha taliról van szó pedig nagyon szeretnék már vele. Visszatérve Rékára, hát tetszik a gondolkodása és a látásmódja illetve az hogy mennyire összhangban vagyunk belsőre de valahogy Dóra után már nemtudok olyan érzelmet táplállni iránta, szóval csak barátként tudok rá tekinteni úgyérzem. teljesen tanácstalan vagyok, úgyérzem Réka nem, de Dóra iránt is kicsit meginogtam hogy azt látom hogy van aki mégközelebb áll hozzám lelkileg, akivel több mindent megtudok beszéllni. nemtudom mit kéne tennem, hogy rendezzem ezt le elsősorban magamban. légyszi a "keress magadnak a környékeden lányt" szöveggel kíméljetek, próbálltam senkivel se jött össze aki kicsit is bejött. azért kezdtem inkább neten ismerkedni. nahm mindegy, értelmes válaszokat előre is köszönöm. jahm én 19vagyok réka 18 Dóra 16 éves.

2014. júl. 25. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Amelyiknek nagyobb a mellye!
2014. júl. 25. 23:30
 2/5 A kérdező kommentje:
ugyan kérlek, komoly kapcsolatra vágyom, szerelemre és olyan társra aki a mindenem lehet és akinek énis a mindene vagyok. pont nem az ilyenek lesznek a mérvadók, persze fontos a testiség, ugyanakkor a belső és az érzelmek szerintem fontosabbak egy fokkal
2014. júl. 25. 23:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha télleg Dórát szereted akkor ezt mond el Rékának hogy ne éljen tudatlanságban és beszéld meg vele.
2014. júl. 25. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Válaszd Dórát! :)
2014. júl. 25. 23:39
 5/5 A kérdező kommentje:
ezt egyből elmondtam neki amint elmondta, mondtam hogy sajnálom hogy nem adhatom meg amire vágyik, de nekem jelenleg csak Dóra van mégha csak Plátói szerelem is, de őt szeretem és másnak nemsok esélye van hacsak nem lobbant fel bennem olyan érzelmet. Réka megértette és azt mondta ő is kivárja mi lesz, hogy alakul.
2014. júl. 25. 23:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!