Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan térhetne vissza belé az élet?
Figyelt kérdés
5 perce jöttem rá...ahogy a képeken nézett korábban,és ahogy most néz rajtuk.Barátnőm gyönyörű szemeiből eltűnt az élet. Sok minden történt körülöttünk,már korábban is véltem felfedezni a leányzó szemeiben némi sérülést,de most látom igazán,hogy mennyire üres a tekintete.Mint akinek nincsenek érzései.Önző módon magamat is féltem kissé,mert a környezetünk hat ránk,és sokszor már én sem nagyon örülök,sőt,alapjáraton nem vagyok őrjöngően örvendező ember.Változnak az emberek,de az a lány,akiért minden tette ellenére az életemet adnám,ne legyen lélektelen bábú.Hogyan hozhatnám helyre a lelkét? Időre szükség van,azt tudom,de még mire? Segítségeket várnék.Köszönöm !2014. júl. 4. 03:50
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a könyv ötletet ! :)
2014. júl. 4. 11:19
12/17 A kérdező kommentje:
Ui.Kezd az italhoz nyúlni elég erősen mikor szórakozni megy.
2014. júl. 4. 11:20
13/17 anonim válasza:
randizzatok újra. nem kell hozzá pénz, elmehettek sétálni is.. de lehet kicsit túlreagálod..
hogyha nem, akkor meg beszélj vele hogy mit szeretne és mi hiányzik neki
14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló.Az a helyzet,hogy ő maga se tudja mit akar,mit kezdjen az élettel,nincs célja.Céltalanul éli a mindennapjait.Próbálom minél több dologgal megismertetni tánc-ének-ismerkedés-tanulás terén de semmi haszna.Mint egy apa a lányát,megismertettem vele a világot,de nem érdeklődik semmi iránt sem,és kezdem megunni az erőlködést,hiszen ha magán nem segít,akkor én hogyan segíthetnék? Pici erőfeszítéseket tehetne.
2014. júl. 4. 13:49
15/17 anonim válasza:
ha ennyire súlyos a helyzet fordulj szakemberhez (doki). Ha itt ilyeneket írsz, akkor sokan úgy érzik, hogy lehetőségük van a trollcsaládjuk bővítésére:)
16/17 Django233 válasza:
Szerintem legyél vele erőszakos.(hidd el)
17/17 anonim válasza:
Próbálj elmenni vele valamilyen párterápiára. Ha ő nem tud erről a változásról, csak te látod, akkor vidd el pszichológushoz. De az is lehet, hogy egyszerűen kiszeretett belőled. Akkor meg hagyd el, ha ő is úgy akarja inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!