Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha olyan lányokkal nem kezdek, akik már sok pasin túl vannak? Pedig elvileg ezek tudják mi a jó!
Mert szóba szokott kerülni, hogy hány barátja volt eddig, és mikor meghallom, hogy 4,5,6 és 17 éves, akkor elmegy tőle a kedvem, mert eszembe jut, hogy hány srác vette már kezelésbe, előttem és fúj!
Ez nem normális igaz?
Azt mmondják, ezek a lányok a legjobbak, mert tapasztaltak! De engem undorral tölt el, hogy hány kan smárolt elottem vele, meg hányan fogdosták!
18f
Hát ki tudja, mi a normális. Én 23 sráccal szexeltem, 27 éves vagyok. Volt komoly kapcsolatom is, 3. szerintem inkább az számít, hogy mennyire tapasztalt, nem az, hogy kik "érintették"őt.
Nincs valami baj amúgy a fejedben? szerintem a birtoklási vágyad furcsa. én pl. sosem veszek használt ruhát, mert már valakié volt.:D
27L
Miért lenne valami baj a fejében a kérdezőnek? lol.
Ennek köze nincs a birtoklási vágyhoz, visszataszítónak tartja,ha egy 17 éves lány már 4-5 pasival smárolt vagy akár le is feküdt velük. Szerintem is sok 4-5 pasi egy 17 éves lánynak. A te pasiaid száma, pedig szerintem nagyon durván sok.
19/L
Én sem jönnék össze olyan nővel, akinek 2-3 pasinál több volt. Vagy olyannal, aki még mindig tartja a kapcsolatot bármelyikkel. Vagy olyannal, akinek volt dolga cigánnyal, ázsiaival vagy nigg.errel. Illetve a dohányzás is elég kizáró ok... :D
Mielőtt még valaki rosszmájúskodna, van barátnőm, igen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!