Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kölcsönös a szimpátia, mindketten szeretjük a másikat, akkor hogy kell kezdeményezni a kapcsolatot? mindketten tapasztalatlanok vagyunk az élet ezen terén
Hát randizni, együtt lenni aztán kész.
Nekem még egy olyan kapcsolatom sem volt amiben ki lett mondva, hogy akkor ettől a pillanattól kezdve járunk. Valahogy egy idő után értelemszerű volt
Ne haragudj, de meg kell kérdeznem: Hány éves vagy?
Nem lecseszni akarlak, meg semmi, csak szerintem ez fontos, mivel így jobban be lehet titeket tájolni, hogy mégis, a ti korotokban ebbe hogy lenne szélszerű belekezdeni.....szóval ötlet adás szempontjából lényeges információ.
Bár, gondolom "viszonylag" fiatalok lehettek....persze nem előírás...
annyira nem vagyunk fiatalok, én 27f ő 24
és most nem az a lényeg hogy mennyire elvagyunk késve, én csak tanácsot kérek
Akkor azt hiszem ez lesz a legjobb tanács:
Ha volt tizen évesen barátnőd, akkor a vele kitapasztalt dolgokat (a lányokkal kapcsolatban) sürgősen felejtsd el. Gondolom arra már te is rájöttél, hogy egy kamasz lánynak is más kell, meg egy 24 éves nőnek is.
Én a helyedben nem itt kérnék tanácsot.... ( bár ezzel magam ellen beszélek, de mindegy).
Azt mondtat, hogy van kölcsönös szimpátia. Ha van, akkor ebbe a kapcsolatba csak bele kell kezdeni...
Nem hiszem, hogy ennyi idősen ez különösebb gondot okoz, akár tapasztalt vagy, akár nem.
Csak kezdeményezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!