Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan térhetne vissza belé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan térhetne vissza belé az élet?

Figyelt kérdés
5 perce jöttem rá...ahogy a képeken nézett korábban,és ahogy most néz rajtuk.Barátnőm gyönyörű szemeiből eltűnt az élet. Sok minden történt körülöttünk,már korábban is véltem felfedezni a leányzó szemeiben némi sérülést,de most látom igazán,hogy mennyire üres a tekintete.Mint akinek nincsenek érzései.Önző módon magamat is féltem kissé,mert a környezetünk hat ránk,és sokszor már én sem nagyon örülök,sőt,alapjáraton nem vagyok őrjöngően örvendező ember.Változnak az emberek,de az a lány,akiért minden tette ellenére az életemet adnám,ne legyen lélektelen bábú.Hogyan hozhatnám helyre a lelkét? Időre szükség van,azt tudom,de még mire? Segítségeket várnék.Köszönöm !

2014. júl. 4. 03:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
7%
Meg fog ölni. Ki fogja szívni az életenergiádat. Fuss! Ne is nézz vissza! Már csak idő kérdése, és megtalálja ezt a kérdésedet...
2014. júl. 4. 04:00
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Szóval használd ki ezt az 5 perc lépéselőnyt!
2014. júl. 4. 04:01
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Ő már nem az, akit annak idején megismertél, és szerettél. Ő már nem ember. Valami más...
2014. júl. 4. 04:01
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Láttam már ilyet, és hidd el, tudom mi a vége... De te ne akard megtudni! A saját érdekedben, a saját testi épséged miatt nem.
2014. júl. 4. 04:04
 5/17 A kérdező kommentje:
Tudjátok.Nektek csak egy válasz.Nekem meg az életemet változtathatja meg,úgy hogy nagyon szépen megkérnélek titeket,hogy ne viccelődjetek.
2014. júl. 4. 04:21
 6/17 anonim ***** válasza:
Beszélj vele hogy mi bántja ne ezen az oldalon kérdezd olyan emberektől akikről semmit sem tudsz. Miért nem valamelyik haverod vagy a szüleidet kérdezed meg? Állj elé és szedd ki belőle mi bántja!
2014. júl. 4. 05:52
 7/17 anonim ***** válasza:
Próbáld meg megbeszélni vele, vidd el programokra. Mondjuk piknik, vagy valami olyan helyre amit szeret, és érezzétek jól magatokat.
2014. júl. 4. 07:22
 8/17 anonim ***** válasza:

szeretettel...most ez kicsit hülyén fog hangozni...de szerintem ha elolvasod ezt a könyvet és rájössz a barátnőd szeretet nyelvére és megadsz neki minden szeretetet akkor újra visszatér a fény a szemeibe...

A cím sajnos megtévesztő mivel a fordító a "love" szót szerelemnek fordította a szeretet helyett, de lehet én értem félre a dolgot, de ezt inkább majd döntsd el te :)

Garry Chapman: A szerelem pszichológiája

Sok sikert akár ezzel a könyvvel akár más módszerrel próbálkozol, remélem sikerül és újra boldogok lesztek :)

2014. júl. 4. 07:53
 9/17 anonim ***** válasza:
csak azért van veled, mert nem akar megbántani. bármi az oka, szánalom vagy, esetleg rossz az ágyban. ő tudja.
2014. júl. 4. 09:48
 10/17 A kérdező kommentje:

16 éves,én 18.Igazából tudom is mi a baja,de idéznék egy számból:"Már tudom szeretni nem azt jelenti

Hogy két ember egy igát von,

Hanem a másikat biztatni repülni

Hogy a másikat biztatni repülni át egy világon..."

Benne annyira nincs élet,én meg kiskorom óta azon vagyok,hogy segítsem az embereket,de ő kifogott velem.Szex ben eléggé kielégült,tapasztaltam,és nem játszik rá(nem,nem vagyok naív,hogy elhinném ha hazudna)

Programjaink nem nagyon lehetnek,mert egy vasam sincs,őt meg ki se engedik szinte a házból...

2014. júl. 4. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!