Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreléptem, de a pasim nem tud róla, mi ilyenkor a
teendő?
Ha már nem tudsz rendesen hazudni, akkor valld be. Előbb utóbb úgyis lebuksz. Jobb lesz mindkettőtöknek. Ő kereshet egy olyan lányt aki tényleg szereti és megbecsüli. Neked is jobb lesz, mert legyél őszinte, ha most találkoztok végig azon kattogsz hogy rájön-e/tudja-e/rákérdez-e, már nem fogod tudni jól érezni magad vele. Szóval ennek vége, engedd el.
2014. jún. 29. 23:55
Gondolkodj el azon, hogy miért léptél félre. Mi nem stimmel a mostani kapcsolatodban?
A hazugságokba meg egy idő után bele fogsz bukni és az még nagyobb égés lesz, mint eddig volt.
2014. jún. 30. 00:05
Ennek a srácnak is hogy bejött a virágozás...
2014. jún. 30. 00:13
Nincs véleményem rólad! Mert azzal sem jönnél helyre. Viszont helyrepofoználak!
2014. jún. 30. 00:18
#13 !!!! Pontosan! :)
Annak kell virágot venni, aki megérdemli. Költi itt az ember a pénzt, megad mindent, erre ilyen szemét módon átkúrják a fejét. Mi értelme van ennek? Semmi... sajnálom a srácot.
2014. jún. 30. 00:31
Ennél jobban már nem fogsz lebukni, ugyanis lebuktál. Most őszintén te mire gondolnál, ha felmennél a pasidhoz, ott találnál egy üres piásüveget, két poharat, a pasid boxeralsója meg oda lenne dobva az ágy alá?
Ennek ellenére ha tudod, tagadd le és ne valld be neki. Egy hihető mesével állj elő, pl. azt mondhatod, hogy valaki fent volt és megittatok egy üveg piát, de azt, hogy volt szex, nehogy elmondd neki. A topot azért dobtad le a földre mert fáradt voltál miután elment.
Felesleges kiidegelni gyilkos őszinteséggel.
2014. jún. 30. 07:39
Itt senki sem normális?? Ez megtörténhet bárkivel. Nem kell kiosztani szegényt. Amúgy meg mondd el neki,de úgy add a tudtára,hogy többet nem fog előfordulni,meg hogy megbántad.De csak akkor ha tényleg igy volt. Ha élvezted a szexet mással,nem a partnereddel,és képed volnál erre még egyszer,akkor dobd ki.Én és a barátnőm még nem szexeltünk,de nem is akarjuk elsietni,mert ilyen problémák lesznek belőle,az exemet meg nagy ivben le*za*om.Nem találkozok vele,mert egy ártatlan csók,egy kis flörtölés és etye-petye jönne.
2014. jún. 30. 19:42
húzd le magad a wc-n szemét r*banc!!!!!!!!
2014. jún. 30. 19:47
19/24 Diamonocska válasza:
2014. jún. 30. 21:31
titkold. nem könnyítesz magadon, ha elmondod. nem fog érte tisztelni, hogy milyen őszinte vagy. hallgatni nehezebb, és én azt csinálnám. vagy elhagynám (nem a másikért, hanem amiért meg tudtam őt csalni).
2014. jún. 30. 21:38
Kapcsolódó kérdések: