Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreléptem, de a pasim nem tud róla, mi ilyenkor a teendő?
Azért ezek elég egyértelmű jelek...
Ha kidob, hát kidob, kb. mindegy miket hazudozol.
Ezt már buktad
Minek volt a virág?
1. valld be
2. viseld a következményeket (hogy kidob a pitsába)
3. rot in hell!
Szerintem elég egyértelmű a helyzet, nyilván a pasid nem hülye, szóval tisztában van a helyzettel, max azt nem tudhatja, kivel feküdtél le. Nem értem, miért nem pakoltad el a bűnjeleket.
Vagy innentől nagyon odafigyelsz, miket hazudsz és bízol benne hogy nem buksz le, vagy a legközelebbi keresztkérdésnél elmondod neki kerek perec, számolva azzal, hogy ezzel véget is ér a kapcsolatotok. Vagy ha nem ér véget, mindenesetre ne lepődj meg, ha hasonlóan viselkedik majd adott esetben.
A bizalom mindenesetre ugrott, szerintem.
Előszöris a memóriádon javíts, emlékezz arra hogy mit mondtál. Hogy lehet úgy ajtót nyitni, hogy ott van 2 pohár meg üres üveg? Az eldobott ruhák meg nálam gyakran előfordulnak, ha fáradtan érek haza. én bevallanám a helyedben amúgy. (vagyis inkább nem tennék ilyet, de ez az opció már késő...)
# 3, h-h minek a virág? én heti 3-4x tuti kapok virágot a páromtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!