Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bízhatok benne?
Szerintem a szüleid tanácsát fogadd meg!
Aztán csak sírnál, hogy miért hagyott ott, megd*gott és lelépett...Hagyd a p*csába!
Vagy fojtsd el valahogy , vagy probálj benne megbizni teljes mertekben !
Bennunk Fiukban meg lehet bízni ! :DD
A szüleid remélhetőleg jól ismernek téged (gondolom jó szülők), és nagyobb rálátásuk van a dolgokra, mert sok mindenen keresztül mentek, tapasztaltabbak, mint te. Persze nekik sincs mindig igazuk, de azért jobb, ha hallgatsz rájuk. Én mennyi fájdalmat megúsztam volna, ha az elejétől kezdve hallgatok rájuk, pedig velem sose törődtek annyit, mint amennyit normális szülő szokott.
Oké, szereted, de ennyi idősen még bárkit képes lennél így szeretni, ilyenkor az ember nem arra gondol, hogy tudna-e vele családot alapítani, hanem arra hogy de helyes, de magas, de érett, de jók a cuccai stb.
Az az érzésem hogy te egy okos lány vagy, nem egy filléres kis szűzk()rva, szóval figyelj szépen oda a srácra, és ha valami nem tetszik, akkor szólj rá. Lehet ebből komoly kapcsolat is később, ha jól kijöttök egymással. De ha viszont nem jó hozzád, elhagyod. Sírni fogsz pár éjszakát, de ezen mindenki túlesik. Nem egy eget rengető nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!