Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bízhatok benne ezek után? Úgy érzem h képes lenne megcsalni
a barátommal eggyütt vagyunk mindjár másfél éve..ez előtt még jártunk de szakitottunk. Mikor kibékültünk mondta h nagyon hiányoztam és amig kulon voltunk, mindig csak en jartam a fejében. De most derült ki, hogy az elején meg beszélgetett egy máslánnyal és találkozgattak, közben meg nekem jott a féltékenykedéseivel hogy biztos én beszélgetek más pasikkal is rajta kivul. Erre rá 4 hónapra
megint egy más csajjal akart találkozni, ezt rá 2 hónapra tudtam meg, de ekkor már nagyon komolyan voltunk. De még ekkoris én voltam az akiben nem lehetett bizni, és idegileg annyira kikészitett a féltékenykedésével, hogy szakitottam, de visszakönyörögte magát, ezt az exével beszélte meg(vagyis azt, h nagyon féltékeny rám meg hasonlók) szakitásunk előtt nem mehettem sehova, mert abbol 1 hetes veszekedés volt, h biztos más pasival kavarok stb. Azt mondta megváltozik, de nem sok a változás, féltékenykedik most is, és nemtudom h megtudjake benne bizni ezek után..
Valahogy nekem úgy tűnik, hogy az irracionális féltékenykedés mögött általában megcsalás van. Nálam már eleve gyanús, ha egy pasi túlzóan féltékeny. Szerintem azért, mert abból indul ki, hogy ha ő tud csajozni a hátad mögött, akkor te is ezt csinálod. Ráadásul ezzel igazolja is a tettei jogosságát, és végül el is hiszi, hogy ő nem csal meg téged, csak kompenzál....
Jól érzed magad vele? Egészebbnek érzed az életet mellette, vagy inkább olyan, mint egy börtönőr? Ha utóbbi, akkor felejtsd el. Ha már a kapcsolat elején kényelmetlen neked pár megnyilvánulása, ez később csak sokkal rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!