Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy történt az első csókod?
Figyelt kérdés
romantikus történetekre vagyok kíváncsi, nem a parasztkodásra azoknál akik irigykednek mert ők még nem csókoloztak. (:
kort, nemet, helyszínt is ha lehet :))
2014. máj. 20. 17:18
11/13 anonim válasza:
Egy disco törtènt az első csòk lányal darude- sandstorm című règi szám közben . Eszméletlen egy este volt ìgy jò emlèknek maradt meg
12/13 anonim válasza:
Idén volt május 18-án. A barátaim szerveztek nekem egy meglepetés bulit és üvegeztünk és az egyik bnőm azt adta feladatnak h a fiúk közűl válasszak egyet (amúgy azért adta ezt a feladatot mert tudta hogy mennyire szerettem volna már meg minden) , 4 fiú volt. Az egyiknek volt csaja, a másik kocka volt, a harmadik meg úgy fosott hogy már-már szinte látni lehetett a barna foltot a nadrágján annyira. És mivel már egy maradt akin nem láttam félelmet maradt ő. És emlékszem nagyon féltem mert fingom nem volt róla és átfutott az is az agyamon hogy: "Jesszus, most valaki nyelve a számban lesz...". Szóval egy kicsit beparáztam. Ezért hozzám illően előkaptam egy Szent Johanna Gimi kötetet(3. rész, egyedül) és kinyitottam a csókolózásos résznél. Tudom gáz de hát ha egyszer nem tudtam :D . Aztán mivel úgy sem ment ezért a telómon megnéztem a Családi üzelmekből a csókos jelenetet. Akkor úgy fejben tanulmányoztam a dolgokat meg minden és erőt vettem magamon. :D Most jön a lényeg!!! Közel hajoltam hozzá, kinyitottam az ajkam résnyire és amikor már elég közel voltam összekoccant kicsit a fogunk de nem álltunk meg hanem haladtunk tovább és átdugta a nyelvét ami megjegyzem olyan érzés mint ha kanállal ennél langyos pudingot, és kb. itt már vége is lett. Nem tudom pontosan mennyi ideig tartott de ha belegondolok max. 10 másodperc. Késöbb megkérdeztem tőle hogy 10/? és ő azt mondta hogy 10. Szóóóóval nem is ment olyan rosszul. Amúgy a szobámban volt az ágyamon 14/L U.i.:Bocs a kisregényért. :)
13/13 anonim válasza:
az en elso csokom eleg borzaszto ! barataimmal 12 evesen lementunk a focipalyara beszelgetni sajnos nem olyanok voltunk mind a 12 eves korunk beli fiuk elegge felnotesek voltunk ! lejott utanam a batyam es elkezdtunk beszelgetni es mondta hogy voltam e mar csajjal persze hogy nem voltam meg gyerek voltam aztan azt monta akkor hozok neked egy csajt ! azt nem tudom honnan keritette de az elso csokommal a szuzessegem is elvesztettem hat nem igy kepzeltem el :S !! felnott fejjel tuti hogy egy prostitualtat dobott ram a batyam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!