Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy történt az első csókod?
romantikus történetekre vagyok kíváncsi, nem a parasztkodásra azoknál akik irigykednek mert ők még nem csókoloztak. (:
kort, nemet, helyszínt is ha lehet :))
Az én történetem nem túl romantikus.
16 évesek voltunk, osztálytársakkal páran elmentünk egy nyaralóba Gyöngyös közelébe. Tábortűz mellett beszélgettünk, iszogattunk, erre terelődött a szó, mondtam én még nem csókolóztam.
Erre a mellettem ülő lány egy "Nem mondod!?" felkiáltással odaforult és megcsókolt. Se előtte se utána nem jártunk a lánnyal, nem is tetszettünk egyásnak különösebben, de legalább "túlestem" rajta :D
Aki parasztkodik, az miért lenne irigy? És miért függ össze azzal, hogy még nem csókolózott? Mi a szaaaar?!:D
Jó, oké, kislánnyal.
Tudod az első csókok nem olyanok, mint a filmekben. : ) De majd ha felnősz megtudod. :D
(Nem, nem vagyok paraszt, irigy sem, és de, csókolóztam már párszor, blabla)
NEm tudom, nem emlékszem ilyen lényegtelen dolgokra...
Az csak nyálcsere...
De ha emlékeznék, lehet unalmas lenne.
Nekem oviban volt az első csókom, kb. 6 évesen:D ilyen családosat játszottunk, visszagondolva elég ciki volt:p
Az igazi 'első' 17évesen volt, azóta is azzal a lánnyal vagyok, már évek óta:)
suliban történt 16éves voltam a többiek szeme láttára megcsókolt a pasim (pár órája voltunk együtt) ledugta a nyelvét a torkomon én meg azt sem tudtam mit csináljak :D irtó ciki 1 hétig voltunk együtt ezzel a fiúval
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!