Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ugye nagyon cinkes ami történt velem az első szexkor?

Figyelt kérdés

Először feküdtem le a barátnőmmel, de előtte nem ettem semmit egész nap, mert rohangáltam kotonért mert sütiért (azt is vittem neki) ezért gyorsan bedobtam egy kínait délután. Este szex után elkezdett görcsölni a hasam, de valami iszonyatosan. Tudtam, hogy itt a béldémon!. Megkérdeztem hol a wc, azt hittem könnyű menet lesz. Nekifeszültem, majd szétpattant az ér a fejem, de csak egy borsószemet sikerült kinyomnom. LOl. Ezután meg valami hihetetlen nagyot fingtam. Többet is, tiszta ciki volt. A barátnőm is hallotta, ezért kértem, hogy rakjon be valami zenét. Benyomott AC/DC-t hangosan és jól kiszarhattam magam. Megkönnyebbültem.

Hát ez valami nagyon ciki első szex volt ugye?

2013. jan. 23. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, mintha lehanytad volna, szoval nezopont kerdese.
2013. jan. 23. 13:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki.Nem szex közben volt.
2013. jan. 23. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát a "béldémon" már csak ilyen :-)))) Ne parázz ezen, a nők is szoktak sz.rni meg f.ngani, egy normális csaj ezen nem akad ki.

(Egy nő)

2013. jan. 23. 13:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Jajmár. Nem az oviban vagyunk, hogy ne végezzük a dolgainkat. Egy kapcsolatban nem ez a fontos, hogy most hallott-e pukizni, vagy sem? Most komolyan ezen akadtál fent? :DDDD
2013. jan. 23. 14:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Legalább mindig emlékezetes marad az első alkalom :DDD

De most komolyan, jót mosolyogtam rajta, igazából nem a szexszel volt gond, hanem valami olyasmivel, ami pár hét múlva már szerintem tök természetessé válik majd közöttetek. Ne parázz rajta, később jót fogtok röhögni az egészen, ha szóba kerül :-D

2013. jan. 23. 14:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Ó, ezen semmi ciki! Ne aggódj! Esetleg szóvátette? Biztos nem. Én sem szoktam a férjemnek, pedig őt 5 éve hallgatom, hogy fingurászik a wc-n (vagy a wc-n kívül), de nem csinálok ügyet belőle. :-)
2013. jan. 23. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha a szexel meg voltatok elégedve mindketten, akkor az a lényeg. Nem fog a barátnőd azzal foglalkozni, hogy te mekkorát fingottál. :D
2013. jan. 23. 14:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Az eddigi válaszolok a lényeget nem vették észre:"nem ettem semmit egész nap, mert rohangáltam kotonért mert sütiért". Egy napig ezért rohangálni, na ez a cinkes. Nem tudom hol élsz, de egy gyogyszertár, drogéria, vegyesbolt, cukrászda becserkészése egy napi kemény rohangálás?
2013. jan. 23. 14:43
 9/10 A kérdező kommentje:
vasárnap délután volt és semmi nem volt nyitva:) szupermarketben akartam kotont venni:D nem tudtam hol kell. tapasztalatlan voltam:) feltűnt hogy első alkalom?:D
2013. jan. 23. 15:45
 10/10 anonim ***** válasza:

hanyadik voltál a lánynak?

volt azóta folytatás? ha igen, nem lehetett nagyon ciki...

2013. márc. 8. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!