Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye nagyon cinkes ami történt velem az első szexkor?
Először feküdtem le a barátnőmmel, de előtte nem ettem semmit egész nap, mert rohangáltam kotonért mert sütiért (azt is vittem neki) ezért gyorsan bedobtam egy kínait délután. Este szex után elkezdett görcsölni a hasam, de valami iszonyatosan. Tudtam, hogy itt a béldémon!. Megkérdeztem hol a wc, azt hittem könnyű menet lesz. Nekifeszültem, majd szétpattant az ér a fejem, de csak egy borsószemet sikerült kinyomnom. LOl. Ezután meg valami hihetetlen nagyot fingtam. Többet is, tiszta ciki volt. A barátnőm is hallotta, ezért kértem, hogy rakjon be valami zenét. Benyomott AC/DC-t hangosan és jól kiszarhattam magam. Megkönnyebbültem.
Hát ez valami nagyon ciki első szex volt ugye?
Hát a "béldémon" már csak ilyen :-)))) Ne parázz ezen, a nők is szoktak sz.rni meg f.ngani, egy normális csaj ezen nem akad ki.
(Egy nő)
Legalább mindig emlékezetes marad az első alkalom :DDD
De most komolyan, jót mosolyogtam rajta, igazából nem a szexszel volt gond, hanem valami olyasmivel, ami pár hét múlva már szerintem tök természetessé válik majd közöttetek. Ne parázz rajta, később jót fogtok röhögni az egészen, ha szóba kerül :-D
hanyadik voltál a lánynak?
volt azóta folytatás? ha igen, nem lehetett nagyon ciki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!