Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leírnátok a szerelem "jeleit"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírnátok a szerelem "jeleit"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyha azok ráillenek egy emberre, akkor ő valószínűleg szerelmes valakibe. Vagy mi a különbség a sima tetszés és a szerelem között? A kettő között van valamilyen átmenet?

2014. máj. 20. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:

szerelem: Mikor valakivel elvagy jól és hiányzik ha nincs

pillangó érzés hatás

mindig csak rá gondolsz

nem akarsz nélküle lenni, egy percet sem

meert ha elváltok rögtön rosszul vagy hogy miért nincs

És a kimutatás h h látszik

sok mosolygás mindennen nevetsz

és valamit csinál pl hajával játszik ienek mert zavarba van

2014. máj. 20. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Több szívből vérzel.(ez jó kis végzet)
2014. máj. 20. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
szerelem: folyton csak rá gondolsz, pillangók röpködnek a hasadban, folyton csak róla beszélsz, mindent megbocsáltasz neki, keléskor/ lefekvéskor ő jár az eszedbe, fantáziálsz h milyen is lenne most vele, idegeskedsz h vajon nem e mással jár/kavar, zavar h nem veled van, h nem érhetsz hozzá, zavar ha mással látod. Reménykedsz h valaha lesz köztetek vmi, mikor rá gondolsz mosolyogsz, ha el megy vissza várod! és persze.. hiányzik, és tudod h senki se fogja mind azt megadni amit ő adott/ tudna adni.. :) egyszerűen mindent megtennél èrte, bármilyen fájdalmat is okoz neked, mert tudod h utálni sose tudnád..
2014. máj. 20. 18:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Akkor szerintem van átmenet a kettő között, mert a legtöbbet tapasztaltam magamon, viszont nem mindet. :)

2014. máj. 20. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!