Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szótlan a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szótlan a barátom, viszont rajong értem - lehet közös jövőnk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár hetes a kapcsolatom. A férfi nagyon jóképű, nagyon kedves, érzelmes. Sosem találkoztam még ilyen férfival, aki ennyi szeretetet tud adni, eddig csak lelketlen, érzelemszegény macsókat fogtam ki. Egy gond van vele - egyszerűen nincs közös témánk nem tudunk beszélgetni - én általában nem nézem az iskolázottságot - de sajnos jóval lentebb van, mint én - talán ez is az oka. Nagyon lelkes, állandóan felhív, rám ír, állandóan találkozni akar - de szinte végig hallgatunk - a társalgás szinte csak abból áll, hogy ömleng, hogy mennyire szeret, mennyire tetszem neki. Ez nagyon megható, és hízelgő, de ha feldobok egy témát - tőmondattal elintézi. Sajnos én sem vagyok szószátyár, számomra nagyon megerőltető ez a kényszeredett "társalgás" - az eddigi barátaim bőbeszédűek ,vagy átlag beszédűek voltak. Nagyon nehéz, és fárasztó nekem állandóan beszélgetést kezdeményezni. Abban nagyon egyezünk, hogy mind a ketten komoly kapcsolatot szeretnénk, és a klasszikus emberi értékekben hiszünk. Nagyon régóta keresek ilyen érzékeny, érzelmes, tiszta szívű férfit, a szexben is kiváló - mondhatni megütöttem a főnyereményt - de sajnos unatkozom mellette, az első félóra még valamennyire élvezetes, de a közös hétvégénken szó szerint a falat kapartam unalmamban. Azt mondja, halálosan belém szeretett nálam sajnos még nem olyan intenzív ez az érzés - legalább is - még (bár nálam a szerelem kialakulása kb. egy hónap).

Szakítani nem szeretnék - mert nagyon belegázolnák az érzéseibe, reménykedem, hátha megszeretem, vagy megnyílik később, és összecsiszolódunk.

De nem szeretném a "ló nincs, szamár is jó" - feeling-et, ez számára megalázó lenne.

Mit tennétek a helyemben? Mivel lehetne izgalmasabbá tenni a kapcsolatot? Hogy lehetne szóra bírni? Mindent harapófogóval kell kihúzni belőle, szinte néma - csak néz rám tágra nyílt, szerelmes szemmel...

S.O.S!

37 Nő

2014. máj. 20. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:

én nem nagyon hinnék olyan embernek akit nem is ismerek csak azt hajtogatja hogy mennyire borzasztóan belémszeretett, legyen az akárhány éves

nehéz helyzet, de te se csak azért legyél vele mert már 37 vagy és úgysem találsz jobbat

a kommunikáció az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban

ha nincs semmi komoly baja, akkor ezt ne csinálja..

nem tudod így rendesen megismerni se ha alig mond valamit, nem is értem ezt az egészet....

2014. máj. 20. 14:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak zárkózott. Bár, ha szex is volt, akkor nem értem. :)
2014. máj. 20. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Igazából amellett, hogy mindketten a klasszikus emberi értékekben hisztek, még az is közös bennetek, hogy egyikőtök sem szószátyár. Én nem látok itt semmilyen problémát. Nem kell mindig az embert szóra bírni, szóval tartani. Nem jó az, hogy állandóan azon kattogsz, most milyen témát dobjál fel. Légy spontán. Ha momentán neked sincs mondanivalód, akkor élvezzétek együtt a csöndet.
2014. máj. 22. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Na én egyszer voltam ilyen szituban, hogy kedves volt a srác, és jó volt vele lenni, de mindig nekem kellett beszélgetést kezdeményzeni, azt is általában gyorsan lezárta rövid mondatokkal és annyi is volt.

Különbség, hogy a srác hozzám hasonlóan főiskolai végzettségű volt, legalábbis azt mondta, én meg nem kérdőjeleztem meg, nem tűnt butának. (Magyarul nem iskolafüggő a beszédesség, ha erre gyanakodnál...)

Eleinte azt hittem azért hallgatag, mert nincs munkája és ez nyomasztja. Én legalábbis ha nincs munkám, nem vagyok túl beszédes, magamból indultam ki...

Szóval türelmes voltam vele.

De két hónap után nem bírtam. Mielőtt szakítottam volna, adtam még egy esélyt, hátha. Akkor elkezdtem azt csinálni, amit ő. Kedves vagyok vele, de én sem kezdeményezek beszélgetést...

Ekkor beleunt ő is, és ő maga szakított. Mint kiderült, csak kihasznált, és próbált addig hülyíteni, amíg lehet, de úgy komolyan megismerni és hagyni hogy megismerjem, azt már nem akarta. Egy nagy szemétláda...

Soha többé nem maradnék 1-2 hétnél tovább olyan kapcsolatban, ahol ennyire nulla a kommunikáció.

Esetemben egy direkt kukaság volt. A te esetedben nem tudom, de ha alapjárat tényleg annyira kuka az a hapsi is, mégha valóban szeret is, hát az sem egy leányálom...

2014. máj. 22. 14:21
 5/9 A kérdező kommentje:

Jézusom - direkt kukaság... Sajnálom, hogy így jártál!

Jó hír, hogy két napja közelebb kerültünk egymáshoz, azt lehet mondani ,jót beszélgettünk - bár tény, hogy nekem kell "alá pakolni", kérdezgetni. Minden kérdésemre őszintén válaszol, egész sok mindent tudok már róla. Olyan tipukus jófiú, valószínűleg csendes természettel született.

Az eddigi lovagjaim mind szószátyárok voltak - sajnos velük megjártam, mert olyan jó fejek, voltak, akkorákat hantáztak, hogy nem esett nehezükre az ismerkedés más nőkkel... Végül is a kukaságnak is van előnye.

Jó volna, ha többet sztorizna - de ez van.

2014. máj. 22. 14:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Biztos van valami beszédhibája. Én például azért nem szoktam beszélgetni emberekkel, meg nem szoktam sokat beszélni,, mert nem az hogy nincs témám de raccsolok ésezt cikinek tartom hogy 22 évesen is még raccsolok nem pörög a nyelvem úgy ahogy kellenne és sokan nem értik ha egy 2-betűs szót kimondok. Ezért inkább nem is beszélek. Lehet neki is van valami besédhibája, vagy csak egyszerűen nincsen témája. Egyébként nem mindig kell "kötelező" beszélgetni, a szavakat emberek találták ki, nem így születtek az emberek nincs benne a természetbe. Kommunikálni pedig sokféleképpen is lehet nem csak beszéddel. 22/f
2014. máj. 22. 15:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok elírtam: Sokan nem értik ha egy R -betű szót kimondok.
2014. máj. 22. 15:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát igen - az is a helyzet, hogy éppen az alsó fogsorát csináltatja, de a pótlásra még várnia kell pár hónapot. Ő egy elég hiú férfi, nagyon zavarja, valóban bizonyos hangzókat nem tud kiejteni - remélem, mihelyt meg lesz a fogpótlás, megered a nyelve... :)
2014. máj. 22. 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én férjem is raccsol. Imádom! Szerintem ez a szexepilje. :-)))
2014. máj. 22. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!