Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom féltékeny, megszabja mit vehetek fel. Mit tehetnék? (bővebben lent)
Nem szeretné,ha látnák a fenekem, ezért a hosszú felsőket javasolja. ( nem szeretem a farmert, sztreccses,testhezálló nadrágokat hordok csak)
Valamint nyárra a rövidnadrág sincs kedvére, valamint a térdig le nem érő szoknyák.
Mindezeket azért, mert féltékeny és hogy a szavaival éljek: "ne nézegessen más" .
Ez nem magamutogatás, nem cicanadrágot hordok, ezek rendes nadrágok, amik kiemelik a domborulatokat.
Én ebben semmi problémát nem látok és nem szeretném magam takargatni.
Nyáron mindenki rövidnadrágokat és szoknyákat hord..
Ez csak rosszabb lesz.
Mond meg neki, hogy ha nem hagy úgy öltözködni ahogy te akarod, akkor jobb ha különváltok (tényleg), mert nem vagy tulajdona! És ez a lényeg. Nem vagy a tulajdona. a beteges féltékenykedésével meg keserítse olyan életét (azt teszi ugyanis) aki eltűri, mert te nem. Ennek hamar vess véget, mert csak romlani fog a helyzet.
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként minden tökéletes köztünk,csak ezt tartom furcsának.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy ő nem ilyen!
Volt már dolgom az általad említett típussal, és felismerem.
Egyszerűen csak nagyon féltékeny, akárcsak én. Csak lehet, hogy túlzásba viszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!