Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En 18 eves fiu vagyok es mar 2 eve van egy 34 eves baratnom neki van 3 gyerek es ferje nagyon szeretjuk egymast. Mit tegyek?
Ha van férje, akkor felejtős.
Tudom, hogy most elvakít a szerelem, de nehogy azt hidd, hogy ha választani kell, akkor téged fog választani! Te csak egy szerető vagy neki, semmi több. Arra vagy jó, hogy megkapja tőled, amit a férjétől nem, de ennél többre nem kellesz neki.
Nekem is volt ilyen, de nem szabad az ilyen kapcsolatokat komolyan venni mert csak beleőrülsz.
Bár 18 éve korodban úgyis minden kapcsolatot komolyan veszel. Szóval vedd komolyan, legalább tanulni fogsz ebből is, és jó tapasztalatokat szerzel amiket a későbbiekben felhasználhatsz új kapcsolatok esetén.
Most esett le, hogy 2 éve. Tehát egy 32 éves gyerekes nőnek egy 16 éves fiú kellett, mint szerető.
Lassan tényleg bőgök.:D
De kérdező, ne mondd hogy nem adok tanácsot, azt tanácsolom, hogy a nővel valami konkrétan nincs rendben szerintem, szóval már csak ezért se menj bele.
Meg komolyan egy olyan nő kell neked 18 évesen, aki már 3 gyereket szült és egy boldogtalan házasságban él?
Miért nem a saját korosztályodba keresel akár szexre, akár kapcsolatra csajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!