Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petike20 kérdése:
Beleélveztem a barátnőmbe 3xebben a hónapba lehet terhes?
Figyelt kérdés
A menstruáció 10-től 15ig de valamikor 20ig is eltart.A mult hónap 16án mult el a menstruációja azóta szeretketünk mikor ott vagyok kb 1héten 2xer mert csak akkor tudok menni a munkám miatt,és azóta már 3x belementem vajon terhes lesz vagy ugyan úgy meg jön a baja a hónap végén?2014. máj. 12. 16:12
1/18 anonim válasza:
Á kizárt dolog, nyugodtan élvezz bele addig még 3szor
4/18 A kérdező kommentje:
mert miért valami értelmesebb választ nem tudnátok irni
2014. máj. 12. 16:18
5/18 anonim válasza:
A gyereknek nem lesz elég,ha csak 2x tudsz menni a munkàd miatt!Jó élvezkedést!
6/18 anonim válasza:
Te agyhalott, ha beleélveztél szerinted nincs esély rá,hogy teherbe essen? Ráadásul háromszor!!
7/18 anonim válasza:
Szexuális felvilàgosítàst vársz?Tudod hogy lesz a gyerek?Pont így,ahogy csinálod.
8/18 anonim válasza:
Imádkozz, édes fiam, hogy megjőjjön neki
9/18 anonim válasza:
Hogy lenne már terhes, ha jó időben csináltad? :o
10/18 anonim válasza:
Ilyen idióta b.alf.aszokat igen bírok mint te és a barátnőd! Nem szoktam átkozódni, de ha ennyire h*lyék vagytok, akkor nem is sajnálnálak titeket ha baba lenne a dologból... Bírom, h előbb kúrtok minthogy utána néznétek, h h születik a kisbaba... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!