Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleélveztem a barátnőmbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Petike20 kérdése:

Beleélveztem a barátnőmbe 3xebben a hónapba lehet terhes?

Figyelt kérdés
A menstruáció 10-től 15ig de valamikor 20ig is eltart.A mult hónap 16án mult el a menstruációja azóta szeretketünk mikor ott vagyok kb 1héten 2xer mert csak akkor tudok menni a munkám miatt,és azóta már 3x belementem vajon terhes lesz vagy ugyan úgy meg jön a baja a hónap végén?

2014. máj. 12. 16:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért oltogatjátok Petikét? Van olyan lehetöség is, hogy Petike terméketlen, hogy a barátnöje meddö, stb. Nem minden beleélvezésböl lesz baba, nyugi csak Petike!
2014. máj. 12. 16:47
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Mi is csak egy hétvégén bújtunk össze párommal :) Pár nap múlva szülök ;)
2014. máj. 12. 17:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Kb 80% az esély védekezés nélküli szexnél.

Ezt szorozd be hárommal. Csak annyi esély van rá, hogy terhes lesz.

Mielőtt további kérdéseiteket feltennétek, javaslom, hogy nézzétek át a teherbeesés, terhességmegszakítás, vagy gyermekvállalás, szülés, válás, gyerektartás kategóriákat. Ott minden kérdésetekre választ kaptok.

2014. máj. 12. 18:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Pontosítsd légy szíves az időpontokat!

Mikor kezdődött az utolsó menzesze? Mikorra várja a következőt? Mikor élveztél bele?

Ha a peteérést megelőzően max 3-4 nappal, akkor kb 30% az esély minden egyes ilyen alkalomnál.

2014. máj. 12. 18:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Tudod mi az a peteérés?
2014. máj. 13. 12:28
 16/18 anonim ***** válasza:

No a naptári módszer nem jó.

Mondom a dolgokat:

Anyámnak velem 2x is volt menstruációja.

Illetve pont az első nap fogantam meg a naptári módszernél mikor nem lehetett volna.

Ennyit erről.

+ Anyám fogamzásgátlót is szedett.

=> Nagyon a világra akartam jönni, ezért nem érdekrltek a törvények. (Viszont amit írtam tényleg igaz)

2014. máj. 13. 12:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Á,max csak egyszer.:)
2014. máj. 14. 09:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Na megszületett? :D
2015. máj. 6. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!