Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » En 18 eves fiu vagyok es mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En 18 eves fiu vagyok es mar 2 eve van egy 34 eves baratnom neki van 3 gyerek es ferje nagyon szeretjuk egymast. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 20. 08:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
nem hulyitem en a gyerekeket sot en nem akarnam hogy miattam valjanak szet..nekem van ido gyerekre es hat sajat gyerek
2014. máj. 20. 09:14
 12/22 anonim ***** válasza:

Hülyítés alatt azt értem, hogy nem játszhatod el, hogy te leszel az új apuka (összeköltözés, miegymás) aztán majd továbblépni. Egy gyereket ez nagyon meg tud viselni, mivel fontos az állandóság és a biztonság.

Három gyerek nevelése ráadásul egyáltalán nem kis feladat. Viszont ezek szerint összeköltözésről szó sincs.

Apuka tud a viszonyotokról?

2014. máj. 20. 09:24
 13/22 A kérdező kommentje:
is is
2014. máj. 20. 09:32
 14/22 anonim ***** válasza:

Fogadd el, hogy ebben a kapcsolatban te a szerető szerepét töltöd be. Azt nyújtod és tudod nyújtani az anyukának amit otthon nem kap meg és nem többet. Biztos megvannak az okaid, hogy ragaszkodsz ehhez a kapcsolathoz, de hidd el, hogy ez sose lesz egy teljes egész.

Az eredeti kérdésed az volt, hogy mit tegyél. Ha a fentiekkel együtt tudsz élni, akkor egyenlőre nem kell tenned semmit. Legfeljebb megakadályoznod, hogy bármi is változzon a mostani helyzeten, mert ugyan labilisnak tűnhet de mégis így van egyensúlyi állapotban.

Ha meg többet szeretnél, azt mondod, hogy ez neked nem elég, akkor inkább zárd le (normálisan!) és lépj tovább.

2014. máj. 20. 10:13
 15/22 A kérdező kommentje:
koszi!
2014. máj. 20. 10:15
 16/22 anonim ***** válasza:

Aha, persze, rajtad áll...

Igen, persze ott "akarta" hagyni, ahogy látom, már 2 éve "hagyja" ott az aktuális férjét.

Te meg bekajálod, amit mond.

Arról nem is beszélve, hogy 18 évesen biztos, hogy 3 gyerek nevelésébe bele akarnál vágni? Mert ha netán elhagyná miattad a férjét, akkor ez várna rád!

Persze, ez nem fog bekövetkezni, te most azt hiszed, hogy rajtad múlik, hogy dönt, de az igazság az, hogy rajtad semmi nem múlik. Valamilyen szinten biztos, hogy szeret téged, de az anyagi biztonság, meg a meglevő kapcsolata nem fontosabb ennél. Ráadásul ő is tudja, hogy 18 évesen az ember ritkán szokott megállapodni az éppen aktuális barátnőjénél.

Hidd el, tapasztalatból beszélek, aki házas, az még jóval kedvezőbb kilátások mellett sem fogja elhagyni a férjét.

2014. máj. 20. 10:36
 17/22 anonim ***** válasza:

lehet szerelmes beléd

de az szinte biztos hogy kell neki egy pojáca aki segít nevelni majd a gyerekeit :D

2014. máj. 20. 13:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Csak kihasznál... A férje felcsinálta, továbbörökítette a génjeit, már biztos új fiatalabb csajnál próbálkozik. Te meg az ő kölykeit nevelnéd fél életen át?semmi hálát nem fogsz kapsz tőlük felnőtt korukban.
2014. máj. 20. 17:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Sürgősen hagyd ott,ha csak nem vagytok szerelmesek egymásba. De még ha az is vagy, akkor is építsed le magad róla, utána felejtsd el, egy-két év múlva már csak kedves emlék lesz. Neki a gyerekei miatt szüksége van a férjére, és előbb-utóbb kitudódik a dolog, akkor meg a nő elválhat, te meg ha akkor lépsz le, az nagyon csúnya dolog lenne. És a gyerekekre is gondolni kell.
2014. máj. 21. 08:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Vagy várjátok ki, amíg a gyerekek felnőnek, ha annyira szerelmesek vagytok egymásba. Mondd meg a nőnek, hogy te ezt az időt ki akarod várni. Aztán vagy sikerül, vagy nem. De Kamilla is megvárta Károly herceget, igaz, biztos nem arra gondolt, hogy a felesége, Lady Diana meghal, de nem hagyták el egymást. Hogy miért nem őt vette el?... Aztán 50 valahány éves korában a felesége is lett. De ő nő, igaz, lemondott a családról fiatal korában a férfi matt, van ilyen, de te nem biztos, hogy ennyire szereted, hogy ki tudd várni, míg a gyerekek felnőnek. Ha igen, mondd meg neki.
2014. máj. 21. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!