Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rocker szerelmek tényleg tovább tartanak?
A kedvenc témám, mikor elkezdik magyarázni, hogy amit hallgatok az nem zene és az, amit mutatni fog sokkal jobb az "enyém"-nél... Ennek semmi értelme szerintem, mert kinek a pap, kinek a paplan... vagymi.
Megszabad tudnom, hogy a kérdező milyen idős?
Igaz mi nem a metál vonalat erősitettük a volt barátnőmmel, inkább a punkrockot, de ilyen kapcsolatom sosem lesz, mint ő. Van benne valami. Annyira boldog sosem voltam, mint anno.
De hát minden ember különböző....
Hát nekem két "rocker" szerelmem volt, mindkettő borzasztó..
Az első kemény 4 hónapig tartott (ennyi idő kellett, hogy rájöjjek a gyerek egy pszichopata) a második már több az már 1 év volt de abban a kapcsolatban elkezdtem változni zenei ízlés terén és ez a páromnak nem tetszett...
Most kb mindent meghallgatok (személyes kedvencem a reggae a dubstep és Flume beazonosíthatatlan repülős zenéje:DDD) és várom a társamat aki mindezt elfogadja, de biztos, hogy nem fogok olyan embert választani aki egy stílust képes csak elfogadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!