Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a lány aki tetszik csak a zenéről tud elbeszélgetni, és a rocker fiúk jönnek be neki?
En is ilyen vagyok, addig amig nem erzem magam "biztonsagban" a masikkal, mi a gondod ezzel?
Nem vagy rocker? Talan adj egy kis eselyt azoknak a zeneknek.
Egyebkent a legtobb altalam ismert rocker sokkal intelligensebb az atlagnal, csak megvalogatjak, hogy kivel alljanak szoba, kit "engedjenek" be.
Hát ha már másról nem lehet vele beszélgetni az elég gáz. És igen is kinövi mindenki, ez alatt nem azt értettem, hogy egyáltalán nem hallgat rock zenét. Csak kinől ebből a tini lázadásos hülyeségéből, hogy csak a zene körül forog minden, úgy "kell" öltözködni, viselkedni, barátokat megválogatni mint a többi hasonszőrű haver, kinyílik előtte a világ, elkezd nővé válni.
Én is hallgatok rock zenét, pedig tini koromban utáltam, mindig is diszkós hülye gyerek voltam, de 20-as éveim elején már egyik kedven együttesem a Rammstein, és egyre kevesebb elektronikus zenét hallgatok.
Azt azért nem mondanám, hogy a diszkó zenét csak a tinik hallgatják. Ne általánosítsunk korosztályra. Csupán arra gondoltam, hogy az adott zenei stílushoz tartozó életvitelt 10-en éves koruk végén, 20-as éveik elején kinövik az emberek. Gondolkodok itt az öltözködésre, testékszerek, viselkedés, lányok esetén a sminkelés, körömfestés. Azért 30-40es korosztályból nem látsz annyi hölgyet acélbetétes bakancsban, fekete bőr cuccban, feketére festett körömmel rohangálni, mint a 10-en évesek között. Ez nem csak a rockerekre gondolok, hanem bármilyen zenei stílus által maga után vont gyerekes hülyeségre.
Jól is néznénk ki, ha minden komoly felnőtt dolgozó úriember, hölgy annak a stílusnak megfelelő küllemmel lépne az utcára/munkahelyre, amilyen zenét hallgat. Azt hiszem lenne pislogás sok helyen. De egyszerűen nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!