Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rocker szerelmek tényleg tovább tartanak?
Az biztos hogy nekem az előző kapcsolatomban a zene az egy marha nagy szenvedés volt. Az exem tipikus pop zene fan, ment a Lady gaga, meg a one day baby will be old shit, és társaik. Ráadásul ő semmilyen tekintettel nem volt rám, és állandóan nyomatta a sz*arjait amikor együtt voltunk.
Én erősen a metál vonalat képviselem, kinézetben nem, csak zenei ízlésben, ráadásul imádom hallgatni. Nap nem telik el nélküle.
A mostani barátnőm szerencsére osztja ilyen téren a nézeteimet, és komolyan mondom, mérföldekkel könnyebb :). Annyira jó érzés, pláne az előző után hogy ugyanazt a zenét tudjuk hallgatni, ugyanazokra a koncertekre akarunk menni, és nincs nyafogás, meg hiszti ha néha berakok egy számot ami nekem tetszik.
Fura, de nekem csak ilyen "sötét :D " pasiim voltak, pedig nem arra megyek. Van valami a kisugárzásukban mégis.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!