Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelmek egymás után. Mi lehet velem a probléma?
Eddig jó pár alkalommal éreztem vonzódást lányok után, akik nem viszonozták az érzelmeket, valamint ugyanez megvolt fordított helyzetben is. Igazából ha ezeket átgondolom, akkor valahogy kirajzolódik előttem egy törvényszerűségen alapuló gondolatmenet, miszerint minél több lányt utasítok saját magam vissza, annál inkább késlekedik nálam az hogy beteljesüljön egy valódi, kölcsönös érzelmeken alapuló gyönyörű szerelem.
Szüzességemet is úgy vesztettem el anno hogy házibulin(természetesen az alkohol rendesen közrejátszott) megismerkedtem egy lánnyal akivel ott "egymásra találtunk", majd pár nappal később felvettük a kapcsolatot és megtörtént a dolog. Viszont én nem akartam folytatni semmit, ellentétben vele, mivel akkor már igazából nem éreztem olyan szintű kötődést mint a házibuliban alkohol befolyása alatt. Szóval a dolog annyiban maradt. Tudom, mondhatni kihasználtam őt ami elég nagy szemétség.
Viszont akárhányszor átérzem a viszonzatlan szerelmet(mint ahogy most is)eszembe jut hogy nyilván én sem vagyok jobb, mint akik elutasítottak, és megerősödik bennem az hogy ez egy afféle rám kiszabott büntetés azért amiért fájdalmat okoztam más lányoknak.
De ugyanakkor meg végül is mindenkire elvben rátalál legalább egyszer egy igazi, tényleges szerelem, nemde? Legalábbis ha valaki nagyon vágyik rá akkor elvégre igen, gondolom. Szóval logikus arra gondolni hogy nekem egyszerűen hosszasabban várnom kell egy valódi párkapcsolatra, vagy az élet tényleg annyira kiszámíthatatlan hogy akármikor beteljesülhet?
22/f
Köszönöm a válaszodat, azt kell hogy mondjam hogy egészen kézenfekvő de emellett gondolatilag nagyon is hasznos volt. :)
Tulajdonképpen azon gondolkodtam csak el hogy mennyire lehetséges az hogy valakinek szabályosan téveszméje van tudatában arról hogy ki is lenne neki a megfelelő pár, máshogyan választ ahogy logikus lenne, és mondjuk ezért van az az én esetemben is hogy nem tudok megfelelően választani vagy elfogadni mást. Bár szerintem a szerelemről(lévén hogy érzelmeken alapul és nem logikán) nem igazán mondható el hogy ésszerűen döntene benne az ember, szóval lehet hogy én komplikálom túl a dolgokat. :)
Csak kíváncsiságból, megkérdezhetném hogy amúgy fiú vagy-e vagy lány és hány éves?
25-27 körülinek saccoltalak, de javíts ki ha tévedek. Gondoltam ezt azért mert már látszólag van elhatározásod arról hogy milyen terveket szeretnél kivetíteni a távoli jövőre nézve és dolgozol is azért hogy elérd a céljaidat. Közben meg ahogy nagyon helyesen beszéltél arról hogy a mának kel élni és azzal kell foglalkozni ami érdekel bennünket fiatalkori, élet iránti lelkesedést enged sugallni, szóval azt gondolnám hogy még fiatal vagy.
De javíts ki ha tévedek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!