Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csajok jönnek be a rocker srácoknak?
Szerintetek milyen lányok tetszenek a pl. csőfarmeres,bakancsos/tornacipős,rockbandás pólós,hosszú hajú srácoknak?
Gondolom,az,hogy ő is szeresse a rockzenét az az alapfeltétel. . (: Azon kívül?
Köszönöm a válaszokat! \m/
Életvidám, színes egyéniség, okos, kedves, a buli lelke :D
Vagy elég ha napi kapcsolatban van a lelki segély szolgálattal ;)
Én a goth stílusú csajokat kedvelem,de ha felnyírt hajú,stílusos,az se baj...
Lényeg,hogy kedves és szerethető legyen...
Kinek mi az ideálja.
Én megrögzött Don Omar rajongó vagyok, de volt már rocker barátom. Pedig a kettő elég messze áll egymástól. De pont ez volt jó benne.
Van aki az ellentétet szereti, van aki a hasonlóságot, és van aki teljesen mást. Egyénfüggő.
eloszor a rocker fiuk mindig rocker lanyokat keresnek majd talalnak egy kis okos es szeretnivalo csaj-t :D
kivulrol nemis kell viritson egy csajrol hogy rockos ha szereti azis sokat elarul rola de nekem amugy nagyon bejon a noi rocker stilus ... en pl. : ismertem egy csajt gnr-es polokba jart oldal lancal meg farmerekbe es nem is volt annyira szep de nagyon-nagyon kedveltem csak mar volt baratja.Amugy enis elso sorban rockos csajokat keresek de sok mas lany is tetszett mar aki nem volt metalos :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!