Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség emmiatt dobni a pasimat?
Figyelt kérdés
Az zavarja a páromat, hogy "kemény" zenét hallgatok (Children of Bodom, Slipknot, Cannibal Corpse stb.) Azt mondja, hogy őt nem az zavarja, hogy rocker vagyok, hanem az , hogy miért pont ezeket bandákat szeretem, mert hogy ott van még százezer olyan banda, ami metál, és mégse olyan "hányingerkeltő" . Ez engem dühít. Hogy olyan kicsinyes és gyerekes egy ember, hogy ezen fennakadjon? SOHA nem hallgattam a jelenlétében hangosan őket, mert tudtam , hogy zavarná. Ennek ellenére ő ebbe is beleszól. Azt mondta, hogy ha nem fogok ezekről leszokni akkor fel is út le is út. Ezután kidobtam. Rosszul tettem? én 17 ő 192013. okt. 20. 11:34
1/14 anonim válasza:
Ez attól függ ezek mennyire hatnak a viselkedésedre.
2/14 anonim válasza:
Slipknot? Cannibal Corpse? Leszel a feleségem? *.*
4/14 anonim válasza:
Jól tetted.
Ha valaki egy ilyen apróságot nem tud elfogadni veled, sőt nem hogy elfogadni, direkt beleköt az nem alkalmasabb komolyabb kapcsolatra.
"Not everyone likes metal. FUCK THEM!"
5/14 anonim válasza:
Nem tetted rosszul főleg mivel te megpróbáltad tiszteletben tartani az ő igényeit miszerint nem szereti őket és nem is ordíttattad a zenét előtte de ő csak hisztizett.
Mellesleg mostanában Cock and Ball Torture-t hallgatok és nem hagynám, hogy ebbe bárki is beleszóljon.
6/14 anonim válasza:
Nagyon jól tetted!:)
Amúgy mi lett volna elfogadható neki?
8/14 A kérdező kommentje:
najo , most megnyugodtam . :) kedves első! semmiben nem hat a viselkedésemre, nem vagyok sem sátánista sem agresszív . Hát ami neki elfogadható lett volna, az az hogy hallgassak "nőies" zenéket, ami lehet metál is de amit én hallgatok az túl durva. szerintem ez hülyeség.
2013. okt. 20. 12:05
9/14 dragonkalo válasza:
Jól tetted,ha ezt nem képes elfogadni,akkor nem alkalmas komolyabbra.
"Metal 4ever \m/"
(BMTH,Slipknot,Asking Alexandria,Suicide Silence,Of Mice and Men) :D
10/14 anonim válasza:
meg lehetett volna beszélni, hogy ez a te magánügyed. Mondjuk a pasidat dobni, és a pároddal szakitani is két különböző fogalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!