Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szüleim miért nem értik meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim miért nem értik meg?

Figyelt kérdés
Körülbelül 3 hónapja mondtam el nekik, hogy van barátnőm, kérdezték, hogy ki az, elmondtam neki, hogy milyen kedves meg hogy szeretem meg ilyenek. Aztán anya kezdte azt a dolgát, hogy még fiatalok vagyok ehhez(Ebben lehet hogy igaza van) egy hét múlva meg elkezdtek beszélni arról, hogy majd nagykoromban ha LESZ BARÁTNŐM (már most van) akkor majd biztos haza viszem és bemutatom nekik. És hiába magyarázom nekik, hogy már van barátnőm, egyszerűen mindig azt mondogatják, hogy "Ha majd lesz barátnőd".. Nagyon idegesít! Segítsetek! 14/F

2014. máj. 17. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

De hülye vagy

azt akarja hogy mutasd be neki a lányt

nem is érdemled meg a lányt annyi zokni vagy agyilag

2014. máj. 17. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
44%
Ne foglalkozz velük. Még csak a kisfiút látják benned, azt hiszik ovis szinten van csak barátnőd, azaz beszélgetsz lányokkal, esetleg megfogjátok egymás kezét is. MAjd megszokják, nyugi. Addigis ne akadj fel ezen. Vagy ha csak annyi a gondjuk, akkor egyszer vidd el a lányt és mutasd be nekik. Ha addig nem is, na akkor majd felfogják, hogy már van barátnőd.
2014. máj. 17. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Ha lenne agyad felfognád hogy azért mondják ezt, mert VALÓJÁBAN NINCS IS BARÁTNŐD! Sokkal okosabbak mint te, és tudják, látják hogy te senkivel nem viselkedsz úgy mint egy felnőtt aki már felelősségteljesen TÉNYLEGESEN jár is valakivel!

És miután a szüleid, ezért árnyaltan fogalmaznak. Mégsem mondhatják neked azt hogy te hülye vagy bazzdmeg! Azt sem tudod hogy mi az hogy barátnő!

2014. máj. 17. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
A szüleid nagyon is jól tudják, hogy ezek a tiniszerelmek nem tartanak tovább egy hétnél. :-) Majd rájössz te is.
2014. máj. 17. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
De bírom az ilyen aberált embereket!
2014. máj. 17. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!