Miért van az hogy a szüleim és a barátaim nem értik meg hogy én nem akarok szavazni senkire? (2014. választások)
Őszintén semmi értelme nincs!
Bármelyik pártra szavaznék úgysem lesz jobb.Ezt szerintem mindenki tudja…
Kire akarják hogy szavazzál?
amúgy szerintem ostoba elfogult emberek lehetnek.elvakult, szűklátókörű párthívők. Minden normális ember már kiábrándult annyira a politikából, hogy ha el is megy szavazni, azt nem meggyöződesből teszi, hanem azért h legalább ha jó már nem lehet, akkor legalább 1 kicsit leegyen jobb a helyzet, és azért ők egy teljesen pártfüggetlen embert abszolút megértenek.
Nem tudom kire szavaznék!
Most nézegettek utána a dolgoknak!
De úgy vettem észre hogy eddig is hazudott az összes párt,és ezután is fog.
kedves kérdező!
mindenképp szavazol, nem tudsz sajnos kimaradni belőle
elmész és az összefogásra szavazol, akkor orbán-rezsim leváltására szavazol
ha nem rájuk szavazol, vagy egyáltalán nem szavazol, azzal orbánt tartod hatalmon
valószínűleg ezzel vannak tisztában a szüleid is
Én sem értelek meg, bár természetesen tiszteletben tartom a döntésedet (bármi is legyen az).
Némi utánajárással(pl. a szüleid és a barátaid véleményét meghallgatva) talán kiderül, hogy melyik a - számodra - legkevésbé ellenszenves párt. Talán (a "kisebbik rossz" elvét követve) érdemes volna arra szavaznod.
Végső esetben leadhatsz érvénytelen szavazatot is (pl. beikszeled az összes karikát). A szavazófülkébe senki nem mehet be Veled, úgyhogy senki nem fogja megtudni. Szavaztál (szüleid és barátaid megnyugszanak), de a lelkiismereted is tiszta maradt.
5-ös, aki a jobbikra szavaz, az orbánt tartja hatalmon
miért? mert a jobbik egy 10 %-os párt, teljesen esélytelen a kormányváltásra, ezért a rá leadott szavazat csak orbán leváltását akadályozza
Az a 10% kevés, szerencsére egyre több embernek nyílik fel a szeme a birkaságból, és több lesz az mint 10%.
A másik hogy még akkor inkább orbán mint a libbolsik.
Kérdező egy mafla!
Felesleges!
Lerí, hogy egy provokátor...
(KÉRDEZŐ sírd el magad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!