Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vett egy autót nekem, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vett egy autót nekem, csak úgy. Rákérdezzek, honnan van ennyi pénze, vagy ne?

Figyelt kérdés

Lett jogosítványom nemrég és kaptam tőle egy autót. Egy elég drágát, megnéztem a típust és már egy alap autó egy vagyon, nemhogy még extrákkal felszerelve.

Mikor kérdeztem, miért kapom, azt mondta, hogy biztonságban akar tudni és nem akarja, hogy olyan autót használjak, ami bármikor lerobbanhat (a családi autó ilyen....) és örömet akart szerezni.

De nem ez az első ilyen nála, máskor is egy vagyonért vett dolgokat és nem tudom, hogy miből, még sosem beszélt arról, hogy mit dolgozik.

Folyton ráér, akármikor szeretnék vele találkozni. Reggel elvisz suliba, még akkor is, hogyha nincs első pár órám és csak délelőtt kell bemennem. De 1-2 körül már visz ebédelni, aztán estig együtt vagyunk.

Jól él, ad magára, ez látszik rajta.

2014. ápr. 10. 17:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Aztán csak vigyázz nehogy elszaladjon a ló veled kapcsolatban. a jóhoz könnyen hozzá lehet szokni. de vissza már nehezen.
2014. ápr. 10. 19:47
 22/25 anonim ***** válasza:
Te komolyan nem kérdezed meg a barátodat, hogy mivel foglalkozik? Ez csak nekem fura? Nem az a legdurvább, hogy nem tudod honnan van ilyen sok pénze, hanem az, hogy nem tartod alap dolognak megkérdezni a foglalkozását. Nem az anyagiak miatt, csak érdeklődésből. Nekem ez egy randin az elő 3 kérdésbe benne van. Nem mintha döntő tényező lenn, hogy ki mit dolgozik, csak azért ezt az ember szokta tudni a másikról, pláne a párjáról.
2014. ápr. 10. 22:19
 23/25 anonim ***** válasza:

"17" reflektálva.

Nem hiszem, hogy az a normális, ha az ismerkedés első 3 mondatában egy Nő azon kérdéseket teszi fel, hogy mivel foglalkozol, hol laksz, milyen autód van és ki tudod-e fizetni majd a gyereked pelenkáját. Tudom, hogy ez a szokás, de nagyon kiábrándító. Még a nevét sem tudod, de már arra vagy kíváncsi, hogy van-e benne fantázia, rendelkezik kellő egzisztenciával?!!!

Személy szerint abszolút nem érdekel, hogy valaki tehetős vagy szegény családból származik, hogy van-e diplomája és hogy milyen körülmények között él!!! Kizárólag arra vagyok kíváncsi, hogy az életben mennyire intelligens és hogy tudnám-e szeretni és hogy őszinte érzéseket táplál-e felém!!! Ha jól érzem magam Vele és meggyőzött arról, hogy érdemes Vele tervezni akkor jöhetnek a részletek!!!!

37F

2014. ápr. 11. 08:59
 24/25 anonim ***** válasza:
Több kérdés felmerült bennem. Hány éves vagy te? Hány éves a pasi? A szüleid mit szólnak ahhoz, hogy autót kaptál egy fickótól, akiről nem tudtok semmit? :D
2015. jan. 5. 15:02
 25/25 Avas14 válasza:

Egy kitartott lotyó vagy, akit igazából nem érdekel, hogy mit csinál a barátja, fő az, hogy a segge alatt van minden.

Idejössz egy nyilvános fórumra, mert Te magad nem tudsz dönteni? Ezt a mesét senki sem veszi be.

Ne hazudj magadnak, maradj szépen csendben és nyeld tovább! :)

2015. jan. 16. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!