Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vett egy autót nekem, csak úgy. Rákérdezzek, honnan van ennyi pénze, vagy ne?
Lett jogosítványom nemrég és kaptam tőle egy autót. Egy elég drágát, megnéztem a típust és már egy alap autó egy vagyon, nemhogy még extrákkal felszerelve.
Mikor kérdeztem, miért kapom, azt mondta, hogy biztonságban akar tudni és nem akarja, hogy olyan autót használjak, ami bármikor lerobbanhat (a családi autó ilyen....) és örömet akart szerezni.
De nem ez az első ilyen nála, máskor is egy vagyonért vett dolgokat és nem tudom, hogy miből, még sosem beszélt arról, hogy mit dolgozik.
Folyton ráér, akármikor szeretnék vele találkozni. Reggel elvisz suliba, még akkor is, hogyha nincs első pár órám és csak délelőtt kell bemennem. De 1-2 körül már visz ebédelni, aztán estig együtt vagyunk.
Jól él, ad magára, ez látszik rajta.
Sajnos dicső hazánkban ha valaki nem a vagyonával ismerkedik akkor attól lesz gyanús....sajnos ez a helyzet!!!
Nem gondolom, hogy túl régóta vagytok együtt....el fogja mondani, hogy honnan van pénze, de nem szeretné, ha emiatt maradnál mellette!!!
Ha valaki kedves Nekem, akkor gondoskodni akarok Róla, biztonságban akarom tudni és erre hajlandó is vagyok áldozni. Ez így logikus!!!
37F
Egy biztonságos autót sokkal értelmesebb ajándéknak tartok mint egy 10 milliós gyűrűt....bár lehet, hogy csak túl racionális embernek tartom magam!!!
Ha tényleg vagyonos ember akkor pár milliós kiadás nem fogja földhöz vágni!!!
Néhány kérdés azért felmerült bennem... Hol szoktatok találkozni? Kinél alszotok? Láttad már hol lakik? Láttál Róla családos fényképeket?
És még valami, ki az a buta kislány, aki elfogad olyan luxus dolgokat, amiről azt sem tudja, hogy milyen pénzből van?
Például ha az autót egy meggyilkolt drogdílertől szedte el, és valaki meglát téged az autóban és elás? Persze nem kell elrugaszkodni ennyire, elég ha csak arra gondolunk hogy milyen vérciki lesz ha a rendőrség leállít téged mert bűncselekményt követtek el az autóval és te bizony addig nem jössz ki az őrsről amíg apád be nem megy érted győzködni a rendőröket hogy te csak egy ostoba ribi vagy, akit jól becsaptak.
És a végére, remélem senki nem hiszi, hogy van akkora vagyon, amiből férfiak csak úgy gimis lányoknak autókat vásárolgatnak, mert nincs.
Időpont ma 18:00
37 évesen kicsit logikusabban is gondolkodhatnál...
Ha találkozol egy nővel, randiztok, akkor nem kérdezed meg, hogy mivel foglalkozik? Oké, azt mondja, hogy "vállalkozó" vagy valami nehezen beazonosítható dolgot stb... de később, egy átlagos napi beszélgetés kapcsán, hogy milyen napod volt, milyen volt a meló, mi történt veled stb.. soha nem kerül szóba, hogy mégis mivel tölti az egész napját? akiről azt sem tudod, hogy mivel foglalkozik az szinte vadidegen! attól elfogadsz egy autót azon a jogcímen, hogy törődik veled? nem a pénzről van szó ember! hanem arról, hogy ha nem is mindkét fél, de a nő szinte semmit sem tud a másikról! számomra felfoghatatlan...
# 14/17
Hát ez kicsit nagyobb kiadás volt, mint pár millió, de a lényeg ugyanaz. Nem vágja földhöz semmilyen nagyobb költekezés, rezzenéstelen arccal kifizet mindent.
Persze, értelmes ajándék az autó, örülök neki nagyon. De meglepődtem, hogy "csak úgy" vesz nekem egyet, mikor eddig nem is beszéltünk erről...
Ha kettesben akarunk lenni, akkor nála vagyunk, ott is alszok néha.
Nincs egyetlen kép se kitéve a családjáról, vagy olyan, amin velük lenne.
# 16/17
Az autó vadonatúj, még senki nem használta előttem.
Nem vagyok se ostoba, se buta, se ribi.
Ne itt vezesd le a frusztrációdat.
De, és ezt alá is támasztottad! :D
"Az autó vadonatúj, még senki nem használta előttem."
# 19/19
Kicsit jobban tudom, mint te... Nem gondolod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!