Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? 14/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 14/L

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem,6-ba jártunk 6 hónapig és szakítottunk. Osztálytársak vagyunk. Most 8-osak vagyunk és elég jól elvagyunk de ha mondjuk odajön valaki és eltereli a figyelmét akkor már le se szar. Jókat szoktunk nevetni szünetekben táncolunk is:D Örülnék neki ha megint összejönnénk.

2014. márc. 17. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Tanulj inkább.
2014. márc. 17. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Üljetek le és beszélj Vele! Mondd meg Neki, hogy Te többet szeretnél barátságnál és örülnél ha újból összejönnétek! Szerintem ha elmondod Neki az érzéseidet abból nem fog semmi rossz kisülni. Ha elmondod Neki mit érzel akkor Te is megtudod, hogy Ő mit szeretne és akkor tudod mire számíts. Persze az is előfordulhat, hogy Ő nem érez úgy irántad, így csak a barátság marad, szóval erre az eshetőségre azért gondolj. És ha nem érez úgy mint te akkor sajnos azt el kell fogadnod. Sok sikert!
2014. márc. 17. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Szilvásbuktát mert szeretem.
2014. márc. 17. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:

6.-ban jártatok? Én miért nem tudtam 6.-ban. hogy az mi??

Jó, biztosan bennem van a hiba. Az ilyen kérdéseket meg utálom, mert szépen oda mész és megmondod neki. Nagyjából ennyi a megoldás

2014. márc. 17. 16:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Én nem merem elmondani neki hogy mit érzek.Félek a visszautasítástól.Sőt biztos hogy az lesz.Mert ahogy elnézem ő nem igazán keres..:c
2014. márc. 17. 16:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!