Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy visszajöjjön?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy visszajöjjön? Hogy tudom a tudomására adni hogy nagyon, de tényleg nagyon szeretem?

Figyelt kérdés
van egy srác (ő az első barátom) 2 évig leveleztünk, mire ugyanabba a városba költöztünk és összejöttünk, én nagyon megszerettem, nem tudtam hogy lehet valaki egyáltalán ilyen szerelmes is. és amikor először megcsókolt utána egyből vitt volna az ágyba, majd szóltam neki hogy ez nekem gyors, így leállt. egy héttel később lejárt a vízumja, így vissza kellett mennie a Fülöp szigetekre. Elvileg 2 hónap lett volna hogy elintézze a vízumot, de már fél éve ott van, és már a leveleimre sem válaszol, én meg csak átsírom a napokat, mert nagyon szeretem és nagyon hiányzik. Mit tegyek? hozz hozzam tudatára hogy én nagyon szeretem? hogy jöjjön vissza? Kérlek segítsetek, és ne írjatok olyat hogy felejtsem el, mert egyszerűen képtelen vagyok erre. (21L)

2014. márc. 2. 00:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Küldj érte magánrepülőt.
2014. márc. 2. 00:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem írom hogy felejtsd ep,mert elfelejted magadtól,ha jön valaki más.

Annyira szeretem amikor egy nő sír olyan valaki után aki csak megakarta fektetni.

2014. márc. 2. 00:52
 3/4 anonim ***** válasza:

hat igen ha egy fiuval nem fekszel le akkor o csunyan megsertodik:( de legalabb lefekudtel volna vele es csak "jatszottatok" volna.. na mindegy a lenyeg az hogy szerintem mar nagyon semmit sem tudsz tenni max nem irsz neki par honapig kb 3 es aztan megkerdezed/mondod: nezd sajnalom csak meg nem altam keszen... es ha valaszol akkor kicsit meg szeret:) velem meg olyan volt hogy nyaron a csajom mondja hogy bocsi, de nem tudnuk talalkozni a nyaron mert elutazok angliaba aztan valahova...5szor irtam neki a nyaron egyszer se irt vissza, aztan a suliba mikor ujra talalkoztunk ra ket hetre azt mondta hogy szakitani akarok!:'(

remelem veled nem ez fog történni!

2014. márc. 2. 00:54
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2014. márc. 12. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!