Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hozam barátnőm tudomására...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozam barátnőm tudomására hogy ez engem idegesít?

Figyelt kérdés
Előttem volt neki jó pár palija, ebbe inkább ne is menjünk bele. Volt egy szexkapcsolata mikor össze jöttünk, ezzel a csávóval azóta is olyan jól elvannak mondjuk fb-n írogatnak csak, tiszta lelki társa lett. Elsírja neki a velem kapcsolatos dolgokat is, éppen, hogy csaknem dugnak ismét.Aztán van egy másik csávó aki rohadtul nyomúlrá, egyszer már sikerült megfektetnie ilyen tipikus mindent csajt megdugok típus. De barátnőm tetszikeli a képeit meg stb... szóval adja alá a lovat.Már beszéltem barátnőmmel erről , ő neki a válasza ez volt hogy most micsináljon vele hogy nyomulnak rá. Meg hogy bújjon el az emberek elöl ne tartsa senkivel a kapcsolatot? Erre mondtam, hogy csak ezekkel ne, mert zavarnak. Mit csináljak szerintetek? Köszi a válaszokat!
2013. jún. 25. 13:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A barátnőd gondolom fiatal és már bocsánat de most éli a "csitri" korszakát
2013. jún. 25. 13:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Én ha pasi lennék, nem járnék ilyen lánnyal. Bár lehet, hogy hűséges lesz veled. Ki tudja? Szerintem próbáld meg annyira elvarázsolni, hogy eszébe se jussanak ezek a pasik.
2013. jún. 25. 13:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát 24 éves és 26, szerintem ő már "kiélte" magát elég sok pasija volt, engem nem érdekel a múltja ,csak az ami most és ezek az emberekkel még mindig foglakozik. Ő maga mondja hogy néha megalázva érezte magát és akkor még "jó pofizik" velük. Nem tudom mit tegyek , mert nekem egy magbízható normális kapcsolatra van szükségem , és nem érzem hogy képes lenne erre.
2013. jún. 25. 13:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Szexkapcsolata volt, meg csak úgy megfektették meg kitudja...Mit vársz? Szerintem rib.anc vér folyik az ereiben. Sok jóra ne számíts.
2013. jún. 25. 13:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem eddig nem csalt meg... De nagyon fura a viselkedése néha. Nem tudom olyan könnyen feladni ezt a kapcsolatot mert szeretem, ha nem szeretném már szakítottam volna.
2013. jún. 25. 13:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Első: Nem minden lány ilyen. Én se vagyok például ilyen. Fiatal vagyok, de mégis többre tartom azt, hogy a barátommal vagyok, őt szeretem, és nem flörtölgetek, kavarok mással.
2013. jún. 25. 13:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb ha minnélhamarabb kilépsz egy ilyen kapcsolatból! Az lehet, hogy még nem csalt meg, de az,hogy tartja a kapcsolatot az előző pasijaival, szexpartnerével ilyen szinten az azt jelenti,hogy q barátnődet még érdekli az exei nagyon is! Szerintem hagyd a fenébe
2013. jún. 25. 14:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Megint a második vagyok. Azt hittem, hogy ilyen 16-17 éves a barátnőd. De ennyi idősen is ilyen? Szerintem ő nem nagyon fogja bírni azt, hogy csak egy valakivel legyen, ha még most is ilyen.
2013. jún. 25. 14:01
 9/12 A kérdező kommentje:
És ráadásul állandóan az esküvő témával jön. Nem tudok kiigazodni rajta , lehet hogy csak manipulál, mert mikor elbeszélgetek vele tökre őszintének tűnik.
2013. jún. 25. 14:04
 10/12 A kérdező kommentje:
Hogy derítsem ki hogy valóban hazúdik-e? Amúgy még nem élünk együtt ha ez lényeges legtöbbször csak hétvégén találkozunk.
2013. jún. 25. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!