Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam egy lány tudomására, hogy nem csak barátkozni szeretnék vele?
Amint elhívod valahova le fog neki esni, hogy többet akarsz. Ha még ebből sem esne le neki (amit kétlek), akkor mondd azt neki, hogy nagyon szexi.
Nyilván amennyiben elfogadja a meghívást ő is akar tőled valamit.
Sok sikert! :)
23F
flörtölj vele!
- szemezz vele
- állj mellé társaságban
- érdeklődj (pl.: hogy van a családja...)
- figyelj rá, amikor beszél, és jegyezd meg amit mond, majd mondd vissza neki (pl.:"azért vettem kéket, mert amikor találkoztunk, azt mondtad h a kék a kedvenc színed")
- add kölcsöm a pulcsidat/sálad, ha fázik
- ismételd a mozdulatait - pl.: igyál bele a kóládba, amikor ő is iszik (de vigyázz, ne vidd túlzásba)
- legyél figyelmes!
egyépként a lányok megérzik, ha egy fiu többet akar!
remélem segítettem :D
ne mond h többet akarsz
és ne is mondd h sexi (max h gyönyörűen néz ki),
kölönben elijeszted
Szerintem amit utolsó ír,nem feltétlen jó! Ugyanis ha a srác nem egy bandavezér típus, akkor ezzel a "bandavezér" stílussal épp az ellenkezőjét fogja elérni, mert erőltetett bohóckodás lesz belőle,amit ha a lány észrevesz,mert észreveszi akkor autómatikusan továbblép...
Add önmagad! Hidd el, ez a legtöbb amit tehetsz,már ha komolyan gondolod...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!