Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hozam barátnőm tudomására...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozam barátnőm tudomására hogy ez engem idegesít?

Figyelt kérdés
Előttem volt neki jó pár palija, ebbe inkább ne is menjünk bele. Volt egy szexkapcsolata mikor össze jöttünk, ezzel a csávóval azóta is olyan jól elvannak mondjuk fb-n írogatnak csak, tiszta lelki társa lett. Elsírja neki a velem kapcsolatos dolgokat is, éppen, hogy csaknem dugnak ismét.Aztán van egy másik csávó aki rohadtul nyomúlrá, egyszer már sikerült megfektetnie ilyen tipikus mindent csajt megdugok típus. De barátnőm tetszikeli a képeit meg stb... szóval adja alá a lovat.Már beszéltem barátnőmmel erről , ő neki a válasza ez volt hogy most micsináljon vele hogy nyomulnak rá. Meg hogy bújjon el az emberek elöl ne tartsa senkivel a kapcsolatot? Erre mondtam, hogy csak ezekkel ne, mert zavarnak. Mit csináljak szerintetek? Köszi a válaszokat!
2013. jún. 25. 13:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sok pénzed van? Mert ha igen, akkor lehet, hogy csak azért van veled. Sajnos vannak ilyenek...
2013. júl. 1. 15:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát nem állok most túl jól anyagilag ami azt illeti :)
2013. júl. 2. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!