Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit valaszolhatnek erre a szamomra kinos kerdesre?
Soha nem volt senkim pedig nagyon szerettem volna.Mar egyaltalan nem is akarok...
Viszont a kolleganoim meg sokan masok kerdezik,h van-e parom.Mikor mondom h nincs tovabb kerdezgtenek,h volt e mar,mennyi ideig stb.Hazudni nem jo viszont nem tudom mit mondhatnek,mert tok kellemetlen.
Valami otlet?
egy not? :)
nem kellek senkinek es mar nem is szeretnek...
Nekem is ez volt évekig a gondom . A hiány , a 'szégyen' , a szüzességem (ami tovább gátolt abban ,hogy ismerkedjek ,mert mikor már elmúltam 25 , akkor mondtam magamnak ,hogy na akkor most már olyannyira 'gáz', hogy nem is merek ilyennel pasi elé állni) .
Én azt mondtam volt valaki ,nagyon megbántott és nem is akarok senkit . Az igaz is volt ,hogy megbántottak .
A nőknek bejön ez:
"Nézd, nem szeretnék most erre válaszolni neked!" S egy flegmatikus mosoly :D
Nekem nem jönne be.
Szóval, csakis az igazat!
Végtelenül egyszerű:
Meg se tudom számolni.
Nem kötelező minden kérdésre válaszolni. Csak mondj annyit, amennyi kényelmes. "Nincs párom. Azt a kérdést, hogy eddig kivel és meddig jártam csak a párom teheti fel, mivel magánügy."
Ha ezt nem értik meg, még mindig ott a ridegebb válasz: "Semmi közöd hozzá".
Utolso:
Teljesen igazad van csak akkor is kinos...Ha az ember kitero valaszt ad altalaban az meg jobban foglalkoztatja oket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!