Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tapasztalom azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tapasztalom azt, hogy azok a lányok normálisak, kedvesek számomra, akiknek valami volt az apjukkal?

Figyelt kérdés

Az első barátnőmmel 19 évesen akkor jöttem össze amikor az apja leukémiás volt. Nagyon szeretetéhes és aranyos lány volt, szabályosan a mindene voltam neki.

A második barátnőm apukája tolószékes SM beteg volt. Ő emiatt menekült otthonról, de őszinte volt és imádtuk egymást.

A harmadik lánnyal rövid ideig jártam, neki a szülei vallási fanatisták voltak és korán lelépett otthonról. A szüleivel kvázi nem volt semmi kapcsolata. Szeretetéhes, odaadó lány volt, talán túlságosan is.

A negyedik lány az életemben 1 éve vesztette el rákban az édesanyját. Ő mondjuk kitolt velem elég csúnyán, de amíg ismerkedtünk nagyon aranyosnak tűnt.

És végül a mostani barátnőm, akivel másfél éve együtt vagyunk pedig tizenévesen végignézte, amint sajnos az édesapja belekeveredett valami bűnügybe és ült egy rövid ideig börtönben.

Szóval egytől egyig olyan nőkkel jártam, akiknek volt "valami" az édesapjával, de magasan ők voltak a legnormálisabbak, nem véletlenül ők voltak a barátnőim. Ez miért lehet?

2014. jan. 30. 17:05
 1/3 A kérdező kommentje:
*ja a 4. lány az édesanyját vesztette el rákban, de emiatt nem beszéltek az apukájával, nagyon megromlott a viszonyuk
2014. jan. 30. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
vagy véletlen, vagy tényleg van abban vmi, h akiknek zűr van otthon, kicsit hamarabb nőnek fel, normálisabban értékelik a dolgokat és nincs minden a fenekük alá rakva, ez előny lehet.
2014. jan. 30. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Valamiért a lelkileg kissé sérült csajokhoz vonzódsz. Nem is értem, hogyan sikerül neked folyton ilyenekbe botlani :D De én a helyedben talán ezt a kérdést egy pszichológusnak tenném fel. Nem azért, hogy esetleg baj lenne veled, vagy ilyesmi, de erre talán ő szakszerűbb, és a valósághoz közelebb álló választ tudna neked adni.

19/L

2014. jan. 30. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!