Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normálisak ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normálisak ezek a hullámvölgyek? És meddig tart?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kb 3hete szakítottam a barátommal, mert megcsalt, amit a mai napig nem tudok felfogni illetve feldolgozni. Az, hogy akivel eddig az életemet terveztem/tük már nincs... és ráadásul sunyi módon hazudott stb...soha nem gondoltam volna, hogy megcsal. 3évig voltunk együtt. Na mindegy. Egyik nap tök jó kedvem van, a másik nap meg üvölteni tudnék a fájdalomtól. Ma például bal lábbal keltem fel, és mivel tudtam, hogy nem dolgozik, pont arra vittem el a kutyát sétáltatni, csak hogy összefussunk. Nagyon gáz tudom, de vannak ilyen periódusaim amikor bekattanok... pedig tudom,hogy azzal csak magamnak ártanék, ha látom. Tudnátok tanácsokat írni?Hogy lehet feldolgozni ezt? Nagyon rosszul érzem magam, hogy elvesztettem a másik felem, és hogy a belé fektetett bizalmam is elveszett.

Köszönöm a válaszokat! :) 20L

2014. jan. 15. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Elmúlik. Minden ilyen dolog túlélhető.
2014. jan. 15. 16:53
 2/2 Moszuke ***** válasza:

szerezz egy lelki szemetest az sokat segít.

nekem is volt szakítás, azt hittem sosem múlik.

aztán sok sok beszélgetés utána lelki szemetesemmel, vmint 3 napnyi chat az exemmel segített és minden megváltozott. mintha egy kapcsolót átkapcsoltak volna és már leszarom a múltat. nem vágyom rá, nem sírom vissza stb.

de az én szitum más volt. mi békében váltunk el, nem volt megcsalás.

szerintem keress vkit aki jól kitudja veled ezt beszélni.

és ha szükségesnek érzed akkor a pasiddal is beszélj, hogy minden a helyére kerüljön a fejedben.

a miértekre választ kapni sztem tökre fontos. nekem ez segített. már nincs több kérdésem, kétségem, nyugodt vagyok és nem zavar h szétmentünk.

a bizalmam nekem is elveszett lány iránt, ezért is maradtunk külön. talán ha eleget teperek visszafogad, de már nem lett volna az igazi. jobb ez így. nem illettünk össze.

2014. jan. 15. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!