Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Miért érzem ezt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Miért érzem ezt? Mik ezek a hullámvölgyek?

Figyelt kérdés
Mikor nincs velem a barátom ( 3 hónaposak leszünk szombaton ) akkor hiányzik és van mikor oylanjó érzés tölt el ha arra gondolok hogy van valaki aki mellettem van és szeret de mikor vele vagyok folyton najó nem mindig de sokszor veszekedünk azon pl. hogy szerintem oylan gyerekesen viselkedik ami zavar meg hogy folyamatosan beigéri h eljön valahova értem de nem jön multkor várt engem de gondolta csak úgy elmegy egy kört bicózni majd jövök és mikor kijöttemm nem volt sehol és még én voltam a hibás hogy mértnem vártam meg. honnan kéne tudnom hogy ő elment biciklizni (?).. meg egyeltalán ha vár minek megy -.- meg féltem ma egy kutyától mert ott sétált melletünk és marréb húzódtunk az úton és ő még direkt füzyül neki mondom ne már.. meg nemtusom. zavar meg minden. most megigérte hogy változik de ha nem lesz változás akkor szerintem vége lesz.. de miért érzem a hiányát hogyha állandóan vita van (?) talán azért mert csak jó magam mellet tudni valakit és csak a megszókás van (?)
2013. ápr. 24. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Most vagy csak ennyire kretén a barátod, vagy ezekkel a mai "okos" játszmákkal akar magához láncolni, ergo legyél kiszámíthatatlan felfogás.

Szerintem ez felejtős, keress komolyabbat.

2013. ápr. 24. 21:11
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :) Aztmondja hogy ő nagyon szeret és hogy azért iylen mostanába mert angyon szétszórt mert mindennap próbál mert előadása lesz. hát nemtudom. mondtam neki hogy legyen szünet aztmondta ne mert megváltozik. nemtudom. várok még egy kicsit és ha nincs változás akkor vége :/
2013. ápr. 24. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!