Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem hiszi el hogy számomra ő a leghelyesebb pedig nagyon is mert nem érdekel rajta kívül más mit tegyek?
egyszerűen már nem bírom , rossz érzés hogy nem azt érzi amit én és jobban akarja tudni hogy én mit gondolod, pedig teljesen az ellentétét érzi mit tegyek ,szeretem nagyon és akarom hogy érezze hogy számomra ő a legszebb fiú :)!
veletek volt már ilyen ?
Most is ez van. Csak én srác vagyok és nem a barátnőmnek mondom, meg nem azt, hogy szeretem. :D Az még kialakul.
Egyébként megértelek, viszont a barátodnak talán régebben összetörték a szívét, hogy ennyire nem hisz neked...vagy megint a média verte bele a fejébe ezt a sületlenséget. Esetleg fél, hogy megcsalod egyszer és így inkább nem hisz neked, ezzel elkerüli, hogy összetörjék a szívét...de ezek csak találgatások. :D
Azt mondom, bizonygasd, ülj le vele, mondd el neki halál komolyan a dolgokat és kész. :) Nyomatékosan mondd meg neki, hogy neked ő a legszebb/legjobb/legfontosabb, satöbbi... ;)
hát megértelek:) tényleg nem tudok nagy dolgot tenni szeretnék de akkor beszélgetek vele de hiába mondok az a baj .. pedig szeretném h megértse és érezze
nálunk a szeretettel nincs baj szerencsére de azt nagyon sok mindennel kimutathatod neki főleg egy lánynak ! :)
Nem mondogatni, hanem éreztetni kell vele :)
Persze vannak szélsöségek, ezektöl menekülj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!