Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normalis az, ha valaki egyedul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis az, ha valaki egyedul akarja leelni az eletet?

Figyelt kérdés

Evekig nagy alma volt,hogy legyen parja,de nem jott ossze.Sok sikertelen randija volt,de azota mar rajott,h jo neki egyedul...

Ez normalis?

2014. febr. 4. 21:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
valóban ez a legnagyobb
2014. febr. 6. 17:56
 22/26 A kérdező kommentje:
es a szomoru h nem is tudom megoldani...
2014. febr. 6. 19:05
 23/26 anonim ***** válasza:
Talán, ha elővezetnéd (akár priviben is) a problémáidat, tudnánk rá megoldást találni. Mindenesetre sokkal több lenne az esélye, mint ennek a nekemúgysesikerül mentalitásnak.
2014. febr. 7. 12:25
 24/26 Tom19770921 válasza:

Nekem most lett vége egy kb.4 éves kapcsolatomnak,mert nem tudtam megbizni páromba mert volt olyan érzésem hogy megcsal.

Most egy másik kapcsolatba azért belekezdeni hogy azon idegeskedjek hogy párom mikor fog megcsalni annyit nem ér az egész hogy az egész életembe csak idegeskedjek.

Meg hogy kihasználjon,mert a volt páromnál mindenem oda lett,a kocsim,a számitógép,a távcsővem meg ne is beszéljünk a sok hittelről

2019. szept. 7. 09:34
 25/26 Tom19770921 válasza:
Már azon is gondolkodtam hogy érdemes lenne e másik kapcsolatba kezdeni
2019. szept. 7. 09:35
 26/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha nem bízol a párod hűségében, tegyél róla, hogy az legyen. Zúgasd magadba, aztán tartsd életben a szerelmét.
2019. szept. 8. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!