Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis az, ha valaki egyedul akarja leelni az eletet?
Evekig nagy alma volt,hogy legyen parja,de nem jott ossze.Sok sikertelen randija volt,de azota mar rajott,h jo neki egyedul...
Ez normalis?
Nem is igaz, ebben az esetben legalábbis biztos nem. Nem akarja, hanem kényszerül rá. Aztán már bebeszéli magának..
Szerintem nem normális egyébként :) Mindenkinek hatalmas boldogságot jelent egy másik ember szeretet.
Alapjaban veve rendellenesnek szamit a magany. Ellentmond termeszetünknek es ösztöneinknek is.
Lehet, hogy vannak, akik par nelkül kepesek megtalalni a boldogsagukat, de ök is legalabb tarsasagokban, csoportokba esetleg rendekbe tömörülnek.
Aki sikertelen probalkozasok utan jelenti ki, hogy jo neki a magany az kb. olyan, mint aki egymas utan mar masodszor felejti egy orara a sütöben a gyorsfagyasztott pizzat es az üres frigot bamulva jelenti ki, hogy ugysem ehes! (megtörtent esemeny alapjan, habar en nem irtam ki kerdesnek, hogy normalis e, hogy nem vagyok ehes ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!