9 honapos babam nagyon mozgekony egyedul ul es mar felallt. Labacskait sohasem teszi le talpra mindig labujjhegyen all es kifele tartja egyik labat. Normalis ez? Egyaltalan mire kell figyelnem milyen a helyes labtartas ebben a korban?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 09:30
1/3 anonim válasza:
Ez teljesen normális fejlődés,ilyen idős korban már tudni kell ezeket.
2/3 anonim válasza:
Az én babám mindkét lábfejét kifelé fordítja, rossz nézni. Az ortopédorvos azt mondta ez így rendben van, mert a külső izmok erősebbek még a lábán és ezek kifelé húzzák a lábfejét. Ha sokat álldogál és erősíti a lábát, akkor lassan rendeződik a helyzet.
Ha 1,5 éves korában is így tartja, akkor kell visszavinni.
3/3 anonim válasza:
A lábujjhegyen állást nem tudom, csak a kifelé fordítottra tudom a választ.Pár hónapja a lányom is kifelé fordította nagyon durván.A rosszullét kerülgetett.Pont kontrollra mentünk a kórházba.Ott mondták, nincs vele gond.Majd helyreáll.Másfél hónap kellett hozzá és teljesen előre fordította.Szépen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!