Ki altassa a babáját napkozben lehuzott, besotétített szobában, ez helyes?
Nem kell nappal sötétíteni. Néma csendnek sem kell lenni, de azért ne legyen nagyon nagy zaj se.
Este pedig sötét van, csend, mert mindenki alszik, úgyhogy jól mondták.
Bocs, de a kérdés végét nem igazán értem: este megy a tv vagy nappal?
Az enyémek sem keverik a nappalt az éjszakával, nappal nem is lehet annyira sötétet csinálni mint éjszaka.
Úgy csináld ahogy alszik a babád. Az enyémek besötétítve ebéd után alszanak 3 órát éjjel 11 órát.
Én nem jártam terhestanfolyamra, és úgy csináltam, ahogy a babámnak jó volt.
Amikor elkezdett kinyílni a kis értelme, olyan 4-5 hónapos kora körül már túlságosan érdekelték ahhoz a dolgok, hogy tök világosban elaludjon a nappaliban. Jó, ha 20 percekre besunyt, este meg persze nyűgös volt a fáradtságtól. Úgyhogy bevittem a szobájába, leengedtem lyukacsosra hagyva a redőnyt, és láss csodát, egyből tudott aludni másfél órát egyhuzamban. Éjjel csak akkor kapcsoltam sólámpát nála, ha menni kellett hozzá, egyébként sötétben alszik.
Tök sötétben tök csendben alszanak a gyerekeim nappal is, még soha nem keverték össze az éjjelt a nappallal.
Altatja - egyébként
Nappal is besötétítek neki, de nincs gond, ha olyan helyen altatom, ahol nincs redőny és így világosabb van. NAppal nincs teljes csend, de azért zaj sincs, és sem tudok zajban nyugodtan pihenni. Most alszik, csendben szól a rádió a konyhában, redőny lehúzva, nem tök sötétre, mert a lyukak fent vannak.
Az elején csak babakocsiban tudtam altatni séta közben napközben, de így is tudta mikor van nappal és éjjel. Szerencsére soha nem keverte össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!