Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy kockáztattátok a barátságotokat?
Jóba vagy egy lánnyal/fiúval, de félsz lépni...
Nem tudom mit csináljak :(
Igen egyszer már bejött! Azóta is beszélünk, nincs semmi gond
A második próbálkozás folyamatban... :D
Bizony volt.
Ő lány, én fiú. Nagyon jóban voltunk, tényleg erős baráti viszonyban. Aztán bepróbálkoztam, elmondtam neki, hogy mit érzek iránta.
Ő nem akart semmit, volt néhány veszekedés, letisztáztuk a helyzetet, hogy soha nem lesz köztünk párkapcsolat.
Azóta a legjobb barátom, mindent elmondunk egymásnak, és jelenleg mind a ketten szerelmesek vagyunk. Én segítek neki, hogy megszerezze a pasit, ő pedig segít nekem, hogy összejöjjek a lánnyal.
Kockáztattam a barátságot, de nem vesztettem el, hanem még szorosabb lett...
Persze ez nem olyan gyakori eset, de ha erős a barátság, akkor ez sem tesz kárt benne
Nekem ez akkor nem tűnik barátságnak, ne haragudj. Vagy haragudhatsz végülis, igazából nem ezen múlik :D
Megbeszélitek egymással a dolgaitokat?
Megosztjátok egymással, hogy milyen napotok volt? Valóban ismeritek egymást mélyebben?(mitől jön zavarba, mikor ideges, hogyan lehet megnyugtatni stb...)
Ja, és a legfontosabb kérdések. Te vagy a lány? Mennyi van köztetek korban?
Mint mondtam, barátok vagyunk de nem sülve-főve vagyunk együtt. Sűrűn, mert egy helyen van a hobbynk:)
Én 15L, ő meg 17F :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!