Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már, hogy kockáztattátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy kockáztattátok a barátságotokat?

Figyelt kérdés

Jóba vagy egy lánnyal/fiúval, de félsz lépni...

Nem tudom mit csináljak :(

2014. febr. 3. 16:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Barátságot nem, haveri viszonyt igen, nem jött be.
2014. febr. 3. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan lephetsz aztan vagy lesz valami vagy nem mint baratot csak nem veszited el:)
2014. febr. 3. 16:54
 3/11 pamparamm ***** válasza:

Igen egyszer már bejött! Azóta is beszélünk, nincs semmi gond

A második próbálkozás folyamatban... :D

2014. febr. 3. 16:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Annyira félek....:( nem merem:/
2014. febr. 3. 17:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
"Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettük meg." (Boccaccio)
2014. febr. 3. 17:21
 6/11 A kérdező kommentje:
sok ilyen idézet van, de ott van bennem a félsz is...
2014. febr. 3. 17:24
 7/11 Froncsi ***** válasza:

Bizony volt.

Ő lány, én fiú. Nagyon jóban voltunk, tényleg erős baráti viszonyban. Aztán bepróbálkoztam, elmondtam neki, hogy mit érzek iránta.

Ő nem akart semmit, volt néhány veszekedés, letisztáztuk a helyzetet, hogy soha nem lesz köztünk párkapcsolat.

Azóta a legjobb barátom, mindent elmondunk egymásnak, és jelenleg mind a ketten szerelmesek vagyunk. Én segítek neki, hogy megszerezze a pasit, ő pedig segít nekem, hogy összejöjjek a lánnyal.

Kockáztattam a barátságot, de nem vesztettem el, hanem még szorosabb lett...

Persze ez nem olyan gyakori eset, de ha erős a barátság, akkor ez sem tesz kárt benne

2014. febr. 3. 17:25
 8/11 A kérdező kommentje:
a baj az, a mi helyzetünkben hogy nem szoros a barátság. nem az a felszíni, hogy csak köszönés és alap témák, de úgy külün nem találkozgatunk meg semmi... de a hülyülés, csipkelődés megvan. és mivel egy az érdeklődési körünk, rengeteget találkozunk ezért is félek :)
2014. febr. 3. 17:27
 9/11 Froncsi ***** válasza:

Nekem ez akkor nem tűnik barátságnak, ne haragudj. Vagy haragudhatsz végülis, igazából nem ezen múlik :D

Megbeszélitek egymással a dolgaitokat?

Megosztjátok egymással, hogy milyen napotok volt? Valóban ismeritek egymást mélyebben?(mitől jön zavarba, mikor ideges, hogyan lehet megnyugtatni stb...)

Ja, és a legfontosabb kérdések. Te vagy a lány? Mennyi van köztetek korban?

2014. febr. 3. 17:32
 10/11 A kérdező kommentje:

Mint mondtam, barátok vagyunk de nem sülve-főve vagyunk együtt. Sűrűn, mert egy helyen van a hobbynk:)

Én 15L, ő meg 17F :)

2014. febr. 3. 20:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!